Passbeskrivning

Här finns gruppträningspass med varierande längd och intensitet.

Styrka

Core

Ett styrkeinriktat pass för mage, rygg och rumpa. Redskap som gummiband och viktplatta används.

Ungdomsträning i gymmet

Ett pass där du som är 13-16 år och intresserad av styrketräning kan få träna på vårt gym. Normalt sett måste du ha en medföljande vuxen med dig för att få träna på gymmet, men vid detta pass räknas istället gympersonalen som din medföljande vuxen.

Gymcirkel

Ett styrkeinriktat stationspass i gymmet. Olika redskap används. Åldersgräns: 16 år. 

Instruktör på gymmet

Utbildad personal på plats i gymmet för att hjälpa till med frågor och teknik kring träning och hälsa. Fråga gärna i receptionen om du vill få kontakt med instruktören, när det är lugnt på gymmet.

Kondition/styrka

Funktionell träning

Intervallbaserad träning med varierade redskap. Fokus på styrka, koordination och balans för hela kroppen.

Funktionell träning bas

Stationsträning där du tränar puls, styrka, balans och rörlighet utifrån dina egna förutsättningar. Ledaren visar de olika stationerna där varierande träningsredskap används.

Läs mer om vårt basträningsutbud

Puls och Styrka Bas

Puls och styrka i en härlig mix. Under uppvärmningen höjer du mjukt pulsen och tränar rörlighet. Styrkeövningar och pulshöjande kombinationer varvas och tar dig vidare i träningspasset. Varierande redskap används.

Läs mer om vårt basträningsutbud

Stavgång

Lämpligt för dig som vill träna utomhus tillsammans med andra. Promenad med stavar i ojämn terräng. Ta gärna med egna stavar. 

Smidighet/styrka

Yinyoga

En återhämtande form av yoga där avslappning, rörlighet och andning är i fokus. Sittande och liggande positioner varvas i mjuka flöden. Ta gärna med en varm tröja.

Yoga

Ett pass med fokus på andning, balans, styrka och rörlighet. Stående och sittande positioner som avslutas med avslappning. Passets upplägg varierar då instruktören själv sätter karaktären på passet. 

Rörlighet

Ett pass där du sträcker ut dina muskler för att öka din rörlighet. Fokus på att förbättra balans och kroppskontroll.