Boka pass

Det finns flera sätt att boka en plats på ett gruppträningspass. Välj själv vad som passar dig bäst.

Boka på webben

I länken hittar du vårt bokningssystem på webben:

Boka gruppträningspass

Boka via app

Det finns också en bokningsapp för iPhone och Android. Med den kan du boka och avboka gruppträningspass, ställa dig i kö för reservplats, se dina bokade pass och få dina bokade pass inlagda i din kalender.

Gör så här för att installera appen:

  • Gå till Appstore/Google Play på din smartphone och sök på "Gruppträning Idrott och förening".
  • Installera appen.
  • Logga in i appen på samma sätt som du loggar in till din personliga sida. Användarnamnet är din e-postadress och lösenordet är din födelsedag (ååmmdd) om du inte har ändrat lösenordet.

Bokningsregler

Träningskort för att kunna boka

För att kunna boka pass behöver du ha ett träningskort hos oss.

Max tio bokningar per vecka, varav tre per dag

Du kan ha max tio bokningar per kalendervecka, varav tre bokningar samma dag. 

Tidigast fem dagar i förväg

Du kan boka plats tidigast fem dagar i förväg och fram till senast 15 minuter innan passets starttid. OBS! Bokar du ditt pass med hjälp av FaR/Intygsbad kan du boka plats tidigast sju dagar i förväg.

Avbokning

Avbokning måste ske senast två timmar innan passets starttid.

Inställda pass

Vi ställer in gruppträningspass vid personalbrist eller om det är färre än tre personer anmälda två timmar innan passet ska börja. Vid inställda pass får du ett meddelande om detta via sms, senast två timmar innan passets starttid.

Hämta biljett

Biljett till passet kan hämtas från två timmar innan start. Din plats till gruppträningen är reserverad till och med tio minuter innan passet startar. Har du då inte hämtat ut din biljett så släpps den som en drop-in-plats.

Varning vid ej uthämtad biljett

Om du vid tre tillfällen har bokat gruppträningspass utan att komma eller avboka så stänger vi dina möjligheter att förboka din plats.

Du kommer då inte att kunna boka pass under kommande tre månader. Du kan fortfarande träna gruppträning men bara via drop-in-platserna som släpps tio minuter innan passet startar. Vill du kunna förboka plats innan 90 dagar har gått så får du betala en avgift på 100 kronor.

Bokningsbara reservplatser

När passet är fullbokat kan du boka dig som reserv. Din reservplats kan bli ordinarie fram till två timmar innan klassen börjar. Om platsen blir ordinarie gäller de vanliga boknings- och avbokningsreglerna.

Det är deltagarens ansvar att känna till om platsen övergår från reservplats till ordinarie pass, men platsbekräftelse på ordinarie platslista sänds ut via sms.

Drop-in

Om passet inte är fullbokat släpps resten av platserna som drop-in tio minuter innan start. Biljetter till dessa platser hämtas i receptionen.