Till innehåll
Foto: Norconsult

Slottsskogsvallens idrottscentrum

Välkommen till Slottsskogsvallens idrottscentrum

Slottsskogsvallens idrottscentrum ligger i sydligaste delen av Slottsskogen. Här kan du vara med på gruppträning och  träna i gymmet. I området finns fina promenadvägar, flera utegym, terrängcykelbana, friidrottsarena och banor för frisbeegolf och boule. Här finns även Slottsskogsvallens entrépark för spontana aktiviteter.

Aktuellt

Glöm inte din gyminstruktion

Publicerad 4 september 2023
När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.

1 oktober stänger gymmet för renovering

Publicerad 1 september 2023
Från den 3 oktober kan du komma till Slottsskogsvallen måndag-fredag dagtid. Träna i Aktivitetssalen på andra våningen både gruppträning och gymträning. Passen finns att boka i vår App Go Active eller på vår hemsida. Välkomna!

Träna med instruktör på Dalens utegym i höst

Publicerad 24 augusti 2023
I höst kan du träna helt gratis tillsammans med instruktör på sex stycken av Göteborgs Stads utegym. På Dalens utegym hålls det sjutton tillfällen under hösten. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
${loading}