Aktuellt

Gymmet och omklädningsrummen öppnar 6 maj

 • Ändrad tid för bokningssläpp för gruppträningspass

  Publicerad 29 april 2024
  Onsdag 1 maj ändrades tiden för bokningssläpp av gruppträningspass. Du kan då boka dig 60 minuter efter att passet slutat till nästa vecka.
 • Träna med instruktör på Dalens utegym i vår

  Publicerad 6 april 2024
  I vår kan du delta i cirkelträning och ställa frågor till instruktör på sju av Göteborgs Stads utegym. På Dalens utegym det 28 tillfällen under våren. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
 • Ungdomsträning i gymmet byter format

  Publicerad 18 mars 2024
  Ungdomsträning i gymmet, för dig som är 13 - 17 år, byter format.
 • Slottsskogens ishall invigs lördag 2 mars

  Publicerad 28 februari 2024
  På lördag 2 mars klockan 12.30 invigs Slottsskogens ishall i samband med konståkningstävlingen Kristallen. Tävlingen arrangeras av Västra Frölundas Konståkningsklubb. Det är gratis inträde och alla är välkomna.
 • Gymmet och omklädningsrummen öppnar 6 maj

  Publicerad 25 januari 2024
  Måndag 6 maj öppnar gymmet och omklädningsrummen igen efter renoveringen som pågått sedan oktober 2023. Öppningen är något försenad, planen var att först öppna 1 april.
 • Gymträna i aktivitetssalen under renoveringen

  Publicerad 3 november 2023
  Slottsskogsvallens idrottscentrum är gammalt och för att anläggningen ska fungera väl i framtiden pågår renoveringsarbete. Gymmet och omklädningsrummet är därför stängda till och med 5 maj. Fram tills dess kan du gymträna i aktivitetssalen.
 • Glöm inte din gyminstruktion

  Publicerad 4 september 2023
  När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.
 • Viktigt för dig som har träningskort på Slottsskogsvallens idrottscentrum

  Publicerad 13 april 2023
  Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Slottsskogsvallens idrottscentrum.
 • Massor av nyheter från 1 maj

  Publicerad 30 mars 2023
  Måndag 1 maj händer det mycket på idrotts- och föreningsförvaltningens anläggningar. Läs om att våra bad- och träningskort börjar gälla på alla våra anläggningar, nya priser, att vissa målgrupper får gratis entré till simhallarna och ny åldersgräns i gymmet.