Till sidans huvudinnehåll
två personer i profil

Medborgarkontor


På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. På medborgarkontoren kan du också få hjälp med föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Här finns medborgarkontoren

Det finns medborgarkontor på fem olika platser i Göteborg: Angered, Backa, Bergsjön, Biskopsgården och Frölunda. Som invånare i Göteborg är du välkommen att höra av dig till eller besöka vilket medborgarkontor du vill.

Medborgarkontor med särskild inriktning

I Göteborg finns också två medborgarkontor som riktar sig särskilt till dig som har romsk bakgrund eller till dig som är teckenspråkig.

Kontakta demokrati och medborgarservice

Har du frågor eller synpunkter om medborgarkontoren kan du kontakta demokrati och medborgarservice.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Ekelundsgatan 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.960790787221573,57.70511994914104] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen för demokrati och medborgarservice", "content":"Ekelundsgatan 1" } }]

Postadress

Box 11364
404 28 Göteborg

Öppettider

${loading}