Till sidans huvudinnehåll

Humlan - gymnasieskolans psykoterapimottagning

Behöver du prata med en psykolog/ psykoterapeut? Du som går i en kommunal gymnasieskola i Göteborg eller är boende i Göteborg och går i en fristående gymnasieskola, kan komma till gymnasieskolans psykoterapimottagning Humlan för individuell psykoterapi, samtal eller rådgivning.

Vi som arbetar på mottagningen är legitimerade psykoterapeuter. Det är kostnadsfritt att komma till oss och vi har tystnadsplikt. 

När du tagit kontakt med oss kommer vi att erbjuda dig ett första besök inom några veckor. Du kan då berätta vad du vill ha hjälp med och vi presenterar hur vi arbetar. Om det är många som söker hjälp samtidigt kan du få vänta ett tag innan du får hjälp. 

Kontakta oss på Humlan via telefon, e-post eller via formuläret. Ange gärna ditt telefonnummer så kan vi ringa tillbaka till dig. 

Kontakta Humlan

Har du synpunkter eller frågor om Humlan så är du välkommen att kontakta oss.

Mats Pihlgren

Telefon
031-367 01 48
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Aschebergsgatan 42

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.973125861237069,57.69406445032838] }, "properties":{ "title":"Humlan", "content":"Aschebergsgatan 42" } }]

Postadress

Box 5428
402 29 Göteborg

${loading}