Till sidans huvudinnehåll

Få sms när farligt avfallbilen kommer

Farligt avfallbilen kör en tur på våren och en på hösten. En återbruksbil följer med farligt avfall-bilen till vissa stopp. Här kan du anmäla dig för att få sms eller e-post när farligt avfallbilen kommer till ditt område.

Du kan få sms eller e-post när farligt avfallbilen kommer till ditt område. Om du anmäler dig får du sms eller e-post en vecka innan farligt avfall-bilen kommer och en påminnelse dagen innan. I meddelandet får du information om tid och plats och om återbruksbilen följer med eller inte.

Här kan du se farligt avfallbilens schema och här kan du se vad du kan lämna till farligt avfallbilen och återbruksbilen .

Anmäl dig här

Fyll i telefonnummer om du vill få sms eller e-postadress om du vill få informationen via e-post. I nästa steg fyller du i vilket eller vilka stopp du vill få meddelande om och bekräftar genom att klicka på OK.

Om du vill ändra din registrering – fyll i dina uppgifter igen och klicka ur de stopp som du inte vill få information om eller klicka ur alla stopp för att inte få fler meddelanden. Bekräfta genom att klicka på OK.

Om du skulle vilja logga in igen inom fem minuter efter att du registrerat dig första gången kan du stöta på en Recaptcha-funktion ("Jag är inte en robot"). Det är Googles sätt att skilja automatiska program som försöker registrera sig från riktiga människor. Går du vidare med Recaptcha-funktionen kommer en kaka (cookie) att lagras i din webbläsare.

Om personuppgiftsbehandling

Läs om hur dina personuppgifter behandlas under rubriken "Läs om hur vi hanterar personuppgifter" i registreringsmodulen. Här kan du läsa mer om hur Göteborgs Stad behandlar personuppgifter .

Kontakta Kretslopp och vatten på kretsloppochvatten@kretsloppochvatten.goteborg.se om du har frågor eller synpunkter på personuppgiftsbehandlingen. Du har även möjlighet att lämna synpunkter på personuppgiftsbehandlingen till Integritetsskyddsmyndigheten.

Kontakta Kretslopp och vattens kundservice

Har du synpunkter eller frågor om farligt avfall-bilen så kan du kontakta oss.

Öppettider

Telefon och e-post

Telefon
031-368 27 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Söker du en specifik tjänsteperson ringer du:

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)

Besöksadress

Gamlestadsvägen 317

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.011742272127824,57.75619903235914] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen Kretslopp och vattens kundservice", "content":"Gamlestadsvägen 317" } }]

Postadress

Box 123
424 23 Angered

${loading}