Flera verksamheter på Frölunda Kulturhus tillfälligt stängt


Publicerad 22 augusti 2023

Flera verksamheter på Frölunda Kulturhus är stängda på grund av pågående och kommande renoveringsarbeten. Ventilationen byts ut i hela huset och bibliotekets lokaler kommer dessutom att renoveras. Kulturhusets verksamheter planeras öppna under mars 2024 och biblioteket öppnar efter sommaren 2024.

På grund av renoveringsarbeten är Frölunda Kulturhus programverksamhet, Kafé Kultan och receptionen är tillfälligt stängda och planeras öppna igen i mars 2024.

Frölunda bibliotek stänger från och med 25 september 2023 och öppnar upp i nyrenoverade lokaler under september 2024. Stängningen av Frölunda bibliotek beror på ventilationsprojektet och för att vi samtidigt passar på att renovera och rusta upp bibliotekets lokaler.

Ett tillfälligt popup-bibliotek kommer att öppnas i oktober på Frölunda Torg. Håll utkik efter datum för popup-bibliotekets öppning!

Renoveringen av Frölundabadet är i full gång men sporthallarna som finns i kulturhuset har öppet som vanligt. Byggarbetena medför att det är begränsat med P-platser på baksidan av kulturhuset. Se alternativa parkeringsplatser vid Frölunda Torg.