Hitta hit

Du som åker kollektivt:

Frölunda Kulturhus ligger i nära anslutning till Frölunda Torg affärscentrum som också är en stor knutpunkt för buss- och spårvagnstrafiken i Göteborg.

Det bästa tipset för närmaste och snabbaste resväg via lokaltrafiken är att knappa in Frölunda Torg som ankomsthållplats på Västtrafiks webbsida där de har all tillgänglig information om resvägar. Adressen är: vasttrafik.se.

Kulturhuset ligger på kullen bakom höghusen på den sida av Frölunda Torg där bussarna stannar. Från bussen: Gå förbi pressbyrån mot änden av Frölunda Torg, runda höghuset och blicka upp mot vänster. Från spårvagnen: Gå upp för den breda trappan och blicka uppåt. Nu ser du Frölunda Kulturhus huvudentré. Här finns möjligheter till hiss för dig som har svårt att ta trapporna. Lite längre bort på höger sida finns även möjlighet att ta sig in via sportentrén för dig som vill ha slät lutande mark utan trappor.

Du som åker bil:

Kulturhusets gatuadress är Valthornsgatan 13, 421 46 Västra Frölunda, som börjar vid rondellen mitt emot bensinstationen vid Frölunda Torg. Följer man denna gata kommer man till Frölunda Kulturhus baksida och B-entré. Här finns möjligheter att parkera för dig som är bilburen.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till våra olika verksamheter:

Kommunikation

Biljettkassan och information

Programverksamhet

Biblioteket

Bad & sport

Hälsoteket i Väster