Kafé Kultan

Välkommen till Kafé Kultan! Det finns något för alla att välja på. Vi har alternativ för dig som är vegan och vegetarian och allting är jättegott!

På Kafé Kultan kan du njuta av en fika från morgon till kväll. Här finns varma mackor, lasagne, wraps smoothies och annat gott. Vi blandar traditionella kaféklassiker så som dammsugare och ostfrallor med nya smaker. Kafé Kultans ambition är att arbeta hållbart och mycket av det vi erbjuder är därför vegetariskt. Här finns även veganska, gluten- och laktosfria alternativ. Hos oss finns det något för alla. Vi strävar även efter att arbeta med ekologiska råvaror utifrån säsong.

Kafé Kultan ligger i anslutning till Kulturhusets huvudentré, mitt emot biblioteket. Du kan lätt ta dig hit med både rullstol och barnvagn via hissen från gatuplan.

Mysiga vinter i Kafé Kultan

Mys in det nya året hos oss! Januari är en mörk och kall månad som inte blir roligare av att bara äta selleri och ha dåligt samvete över att inte orka gå till gymmet. Det som däremot kan hjälpa är en nybryggd kopp kaffe och något gott att äta. Här finns både lättare maträtter, såsom pajer och sallader, och olika kakor och bakverk.

Vår ambition är att alla ska kunna fika hos oss, så därför har vi även alternativ för dig som är vegan, glutenintolerant eller känslig mot laktos. Utbudet kan variera lite utefter säsong så kolla gärna med personalen vad vi har som passar just dig!

Nu börjar vi med semlor på Kafé Kultan! Precis som förra året har vi både klassiska semlor och en vegansk variant med havregrädde. Nytt för i år är att mandelmassan i semlorna är hemgjord.
Välkommen!