Kafé Kultan

Välkommen till Kafé Kultan! Det finns något för alla att välja på. Vi har alternativ för dig som är vegan och vegetarian och allting är jättegott!

På Kafé Kultan kan du njuta av en fika från morgon till kväll. Här finns varma mackor, lasagne, wraps smoothies och annat gott. Vi blandar traditionella kaféklassiker så som dammsugare och ostfrallor med nya smaker. Kafé Kultans ambition är att arbeta hållbart och mycket av det vi erbjuder är därför vegetariskt. Här finns även veganska, gluten- och laktosfria alternativ. Hos oss finns det något för alla. Vi strävar även efter att arbeta med ekologiska råvaror utifrån säsong.

Kafé Kultan ligger i anslutning till Kulturhusets huvudentré, mitt emot biblioteket. Du kan lätt ta dig hit med både rullstol och barnvagn via hissen från gatuplan.

Mysiga hösten i Kafé Kultan

Semestern är över, skolan har börjat och mörkret kryper sig på. Oavsett om du dricka te och mysa med en god bok, bälga i dig kaffe inför en tentadeadline eller njuta av de sista varma solstrålarna med en glass på vår uteservering är du hjärtligt välkommen att möta hösten hos oss. Hösten på Kafé Kultan betyder såklart även hembakt äppelkaka. Smulpaj, äppelsockerkaka, kladdkaka med äpplen – möjligheterna är oändliga! Vi kommer under hösten baka oss igenom många olika varianter. Vilken blir din favorit?