Sociala medier

Ett lätt sätt att få snabba uppdateringar om vad som händer på Biskopsgårdens bibliotek är att följa oss i sociala medier.

Facebook

All grundläggande information om Biskopsgårdens bibliotek finns här på goteborg.se, men vi har också en Facebook-sida som finns här.

Genom att gilla eller följa bibliotekets Facebook-sida kan du få information från oss i ditt flöde på Facebook. Det är ett av de säkraste sätten att hålla sig uppdaterad om vad som händer på biblioteket. Om du följer eller gillar oss på Facebook kommer du att få information om författarbesök, barnteatrar och andra aktiviteter på bibblan direkt i ditt Facebook-flöde. Alla kan se innehållet på bibliotekets Facebook-sida. Men för att kunna gilla eller följa biblioteket och för att kommunicera med oss på Facebook, behöver du ha en egen Facebook-profil.

Instagram

Utöver Facebook finns biblioteket också på Instagram. För att följa oss där behöver du ladda ner appen Instagram till din iPhone eller Android-telefon. På Instagram lägger vi bilder från olika evenemang och aktiviteter på biblioteket. När du instagrammar bilder du tagit på biblioteket - tagga med #biskopsbibblan och #bibliotekenigöteborg så når du fler biblioteksfans! :-)

Fråga oss!

Har du frågor om Facebook eller andra sociala medier? Undrar du till exempel hur du ska göra för att ta del av informationen på bibliotekets Facebook-sida eller hur du skapar en egen Facebook-profil? Ställ dina frågor till oss som jobbar på biblioteket!