Till sidans huvudinnehåll

Fritidsbanken


Fritidsbanken är som ett bibliotek – fast för sport- och fritidsprylar. Här kan du låna sport- och fritidsutrustning helt gratis! Det kan till exempel vara bollar, dansskor, skridskor, gångstavar och tält.

Låna utrustning av Fritidbanken

Alla får låna utrustning och det är alltid gratis. Du får låna utrustningen i max 14 dagar. Om det du lånar går sönder behöver du inte betala. Vi lagar utrustningen om vi kan, men har vi använt utrustningen så länge det går lämnar vi in den på återvinningen.  

Skänk utrustning till Fritidsbanken

Utrustningen på Fritidsbanken är begagnad och skänks av personer som inte behöver den längre. Har du sport- och fritidsutrustning som samlar damm hemma? Skänk den till Fritidsbanken! Läs om hur du skänker utrustning.

Fritidsbanken i Göteborg

I Göteborg finns Fritidsbanken på Frölunda Torg och på lekplatsen Plikta i Slottsskogen. På Fritidsbankens hemsida kan du se lagersaldo för utrustningen på de respektive Fritidbankerna.


Kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen

Telefon och e-post

Telefon
031-368 20 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Nedre Kaserngården 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.030634455396443,57.73514580713637] }, "properties":{ "title":"Idrotts- och föreningsförvaltningen", "content":"Nedre Kaserngården 1" } }]

Postadress

Box 114
401 21 Göteborg

Fax
031-368 20 01

Öppettider

Skriv till oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter kring Fritidsbankerna.
${loading}