Till sidans huvudinnehåll

Boka föreläsning om privatekonomi


Budget- och skuldrådgivarna i Göteborg erbjuder föreläsningar i privatekonomi. Innehållet i föreläsningen kan anpassas efter dina önskemål.

Föreläsningar om privatekonomi

Budget- och skuldrådgivarna arbetar med privatekonomi. Privatekonomi intresserar de flesta eftersom det är en del av vardagen. Vi vill öka kunskapen som alla behöver för att få en ekonomi i balans. Ökad kunskap ger ökat självförtroende, och då kan vi ta itu med det vi behöver för att kunna göra medvetna val och planera långsiktigt. Våra erfarna föreläsare tar upp intressanta och aktuella exempel. Du kan få svar på dina frågor. Vi lyssnar självklart på önskemål och ger en kostnadsfri, skräddarsydd föreläsning.

Vi kan komma till er

Det vanligaste är att vi kommer till en arbetsplats, utbildningslokal, skola, bibliotek eller liknande. Om ni hellre vill komma till oss har vi också möjlighet att ta emot er i våra egna lokaler på Ekelundsgatan 1.

Digitala föreläsningar

Vi kan hålla samma föreläsningar och workshops digitalt. Exempelvis om ni deltar från olika platser eller för att bidra till att förhindra smittspridning.

Bokning

Om du vill boka en föreläsning i privatekonomi kontaktar du oss via e-post: boka@demokratimedborgarservice.goteborg.se eller på telefon. 

Kontakta budget- och skuldrådgivarna

Har du frågor om privatekonomi är du välkommen att kontakta oss.

Telefon och e-post

Telefon
031-368 08 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Ekelundsgatan 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.960791490219512,57.70511998315795] }, "properties":{ "title":"Privatekonomisk rådgivning Göteborg", "content":"Ekelundsgatan 1" } }]

Postadress

Box 11364
404 28 Göteborg

Fax
031-368 08 48

Öppettider

${loading}