Till sidans huvudinnehåll
En uppklädd person står en bit bort från en samling människor och ser nöjd ut med sin prestation

Efter dina studier på komvux

Nu börjar en ny resa. Välj mellan vidare studier eller arbete. Här finns information om betygsdokument, betygsbeställning, tips på hur du söker jobb och förslag för fortsatta studier.

Fortsatta studier

Genom att fortsätta att utbilda dig, växer du både personligt och professionellt. Här hittar du information om fortsatta studier på yrkesutbildning, folkhögskola, yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Redo för jobb

Efter avslutade studier öppnar sig en värld av spännande möjligheter för dig att utforska! Med din nya kunskap och färdigheter kan du ge dig ut på en resa fylld med spännande karriärmöjligheter.

I fokus

Två bagare står och gör varsin tårta. Bagaren till vänster har kläder som passar för en byggarbetsplats och lastar mjöl i en cementblandare.

Vi hjälper dig hitta rätt i karriären

Vi utgår från dig för att se vad vilket jobb eller utbildning som passar just dig. När det känns rätt blir allt lättare. Om det krävs en utbildning har vi hundratals att välja mellan. Det går vi igenom när du kommer hit.

Yrkeshögskola

Göteborgs Stad har en egen skola för högre yrkesutbildning - Yrgo. På Yrgo kan du utbilda dig till ett yrke inom ett flertal områden. Yrgo erbjuder även företag och organisationer både längre utbildningar och kortare kurser.

${loading}