Till sidans huvudinnehåll

Skyddade personuppgifter för dig inom komvux

Skyddade personuppgifter är Skatteverkets benämning för de olika skyddsåtgärderna skyddad folkbokföring och sekretessmarkering inom folkbokföringen. Här hittar du som har skyddade personuppgifter information om ansökning och betyg.

Så här ansöker du som har skyddade personuppgifter

Du som har skyddade personuppgifter och vill söka till våra utbildningar, kurser eller beställa dina betyg kan kontakta oss på olika sätt beroende på om du har läst hos oss tidigare, om det är första gången, om du är elev på en av våra skolor eller om du är deltagare på Kompetenscenter.

Är du elev på skola hos komvux i Göteborg eller deltagare på Kompetenscenter

Du som är elev på en skola eller deltagare på Kompetenscenter kontaktar din studie- och yrkesvägledare där.

Du som har ett tillfälligt (TF) nummer

Du som har ett tillfälligt (TF) nummer från tidigare studier hos oss eller från folkhögskola i Göteborg kontaktar oss genom att mejla, ringa eller besöka oss. Du hittar kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

Du som inte har studerat hos oss tidigare

Du som har skyddad identitet och inte har läst en utbildning eller kurs hos oss tidigare och saknar ett tillfälligt (TF) nummer ska mejla till vux.admin@arbvux.goteborg.se. Du måste ange ditt förnamn, telefonnummer och e-postadress. När vi mottagit ditt mejl så kommer vi kontakta dig.

Du som ska anmäla dig till sfi och har skyddade personuppgifter

Om du har skyddade personuppgifter ska du inte göra din ansökan på webben. Kontakta vuxenutbildningen så får du hjälp med din ansökan.

Beställning av betyg för dig med skyddade personuppgifter

Om du har skyddade personuppgifter oavsett med ett tillfälligt (TF) nummer eller inte kan du beställa ett betyg som vanligt. Följ anvisningarna på sidan Beställa betyg. Betyget skrivs ut med dina riktiga personuppgifter och skickas hem till dig via Skatteverket.

Kontakta arbetsmarknad och vuxenutbildning

Har du synpunkter eller frågor om vuxenutbildning så kan du kontakta arbetsmarknad och vuxenutbildning.

Öppettider

För frågor om vuxenutbildning

Telefon
031-368 30 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Brogatan 4

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.955524679337568,57.70101050886716] }, "properties":{ "title":"Arbetsmarknad och vuxenutbildning - Brogatan 4", "content":"Brogatan 4" } }]

Postadress

Arbetsmarknad och vuxenutbildning
402 29 Göteborg

${loading}