Till sidans huvudinnehåll

E-handelssystemet Proceedo


I Göteborgs Stads e-handelssystem Proceedo kan du se vilka gemensamma avtal Göteborgs Stad har, med vilka företag samt vilka varor och tjänster stadens medarbetare kan välja idag. Det är också i Proceedo du som avtalsleverantör svarar på förnyade konkurrensutsättningar (FKU).

Om e-handelssystemet Proceedo

Göteborgs Stad använder Proceedo som e-handelssystem vilket levereras av Visma Commerce AB. Det är genom Proceedo som beställare inom Göteborgs Stad gör sina inköp.

Logga in i Proceedo

För tittbehörighet i Proceedo

Kontakta: kundservice@ink.goteborg.se

Logga in i Proceedo

Så hittar du i Proceedo

Guide för e-handelssystemet Proceedo

Så besvarar du en förnyad konkurrensutsättning

Som ramavtalsleverantör till Göteborgs Stad kan du på vissa ramavtal svara på så kallade förnyade konkurrensutsättningar. Det innebär helt enkelt att du lämnar anbud på nytt vid varje enskild beställning från stadens verksamheter.

När en förnyad konkurrensutsättning annonseras skickas en inbjudan med en länk till konkurrensutsättningen till samtliga avtalsleverantörer på ramavtalet. Klicka på länken för att delta i konkurrensen.

Guide i förnyad konkurrensutsättning

Varför e-handel?

Göteborgs Stad ställer krav på elektronisk handel (e-handel) vid upphandling av varor och tjänster. För dig som leverantör innebär det att det avtal din organisation har med Göteborgs Stad blir beställningsbart i e-handelssystemet. Ett e-handelssystem gör det möjligt för Göteborgs Stad att ha ett elektroniskt flöde från presentation av avtal till beställning och faktura. Det bidrar också till att upprätthålla en effektiv inköpsprocess och gör uppföljningen tydligare och mer innehållsrik.

Kontakta inköps- och upphandlingsförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor så kan du kontakta inköps- och upphandlingsförvaltningen.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Magasinsgatan 18A

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.962572714466754,57.70361009363404] }, "properties":{ "title":"Inköps- och upphandlingsförvaltningen", "content":"Magasinsgatan 18A" } }]

Postadress

Box 1111
405 23 Göteborg

${loading}