Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

E-handelssystemet Proceedo


I Göteborgs Stads e-handelssystem Proceedo kan du se vilka ramavtal Göteborgs Stad har, med vilka företag samt vilka varor och tjänster stadens medarbetare kan välja idag. Det är också i Proceedo du som ramavtalsleverantör svarar på förnyade konkurrensutsättningar (FKU).

Om e-handelssystemet Proceedo

Göteborgs Stad använder Proceedo som e-handelssystem vilket levereras av Visma Commerce AB. Det är genom Proceedo som beställare inom Göteborgs Stad gör sina inköp.

Logga in i Proceedo

Användarnamn: avtal@ink.goteborg.se

Lösenord: proceedo

Logga in i Proceedo

Så hittar du i Proceedo

Guide för e-handelssystemet Proceedo

Så besvarar du en förnyad konkurrensutsättning

Som ramavtalsleverantör till Göteborgs Stad kan du på vissa ramavtal svara på så kallade förnyade konkurrensutsättningar. Det innebär helt enkelt att du lämnar anbud på nytt vid varje enskild beställning från stadens verksamheter.

När en förnyad konkurrensutsättning annonseras skickas en inbjudan med en länk till konkurrensutsättningen till samtliga ramavtalsleverantörer på ramavtalet. Klicka på länken för att delta i konkurrensen.

Guide i förnyad konkurrensutsättning.

Varför e-handel?

Göteborgs Stad ställer krav på elektronisk handel (e-handel) vid upphandling av varor och tjänster. För dig som leverantör innebär det att det avtal din organisation har med Göteborgs Stad blir beställningsbart i e-handelssystemet. Ett e-handelssystem gör det möjligt för Göteborgs Stad att ha ett elektroniskt flöde från presentation av avtal till beställning och faktura. Det bidrar också till att upprätthålla en effektiv inköpsprocess och gör uppföljningen tydligare och mer innehållsrik.

Kontakta förvaltningen för inköp och upphandling

Har du synpunkter eller frågor så kan du kontakta förvaltningen för inköp och upphandling.

Telefon och e-post

Telefon
031-366 37 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Magasinsgatan 18A

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.962572714466754,57.70361009363404] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen inköp och upphandling", "content":"Magasinsgatan 18A" } }]

Postadress

Box 1111
405 23 Göteborg

${loading}