Till sidans huvudinnehåll

RSS på goteborg.se


RSS gör att du kan prenumerera på aktuelltartiklar på goteborg.se. Det fungerar så att i stället för att spara adresserna och besöka dem för att se om det har hänt något nytt levererar RSS denna information till dig samlad på samma ställe.

När du prenumererar på ett RSS-flöde (feed) hämtas nytt innehåll automatiskt från webbplatsen, så att flödet alltid är aktuellt. Genom att prenumerera på RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt få information om nyheter och uppdateringar som görs på webbplatsen utan att besöka den.

Prenumerera på RSS-flöden

För att kunna prenumerera på ett RSS-flöde krävs en RSS-läsare, ett program eller en nätbaserad tjänst där prenumerationerna läggs in. Vissa webbläsare har en inbyggd RSS-läsare, där du kan spara dina prenumerationer och komma åt dem när du vill läsa dina feeds.

Principen för att kunna prenumerera på RSS-flöden är samma oavsett vilken RSS-läsare du väljer: det handlar om att hitta webbsidor som visar RSS-ikonen och välja att prenumerera på dem. Det gör du genom att klicka på knappen prenumerera eller genom att kopiera RSS-webbadressen och spara den i din RSS-läsare.

RSS-flöden på goteborg.se

På goteborg.se kan du prenumerera på Aktuellt och plan- och byggprojekt.

Kontakta Göteborgs Stad

Har du frågor om RSS-flöden på goteborg.se kan du kontakta Göteborgs Stad för att få svar och servicen du behöver.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

${loading}