Om webbplatsen

Här finner du information som rör hela goteborg.se till exempel vad som gäller för cookies, hur man loggar in med e-legitimation, hur man söker på webbplatsen.

Så identifierar du dig med e-legitimation (inloggning)

Göteborgs Stad ställer höga krav på säkerhet för att ingen annan än du ska kunna komma åt dina personliga uppgifter. Därför måste du logga in med e-legitimation när du vill använda de e-tjänster där det krävs att du identifierar dig.

Sökhjälp

Du hittar sökfältet överst på sidan på webbplatsen. Därifrån kan du söka efter information på goteborg.se.

Teckenspråk

Här hittar du länkar till teckenspråksfilmer om stadens service och verksamheter.

Information på fler språk

På goteborg.se skriver vi i huvudsak på svenska men ibland finns det information översatt till andra språk. Det beror på att verksamheter i kommunen ibland behöver rikta sig speciellt till en målgrupp och då på det språket. All information ska vara vårdad, enkel och begriplig. Det är klarspråk.

Anpassa webbplatsen

Webbplatsen goteborg.se ska vara tillgänglig för så många som möjligt och även för personer som använder tekniskt hjälpmedel för att surfa på nätet. Här finns information om hur du kan anpassa webbplatsen efter just dina behov.

Kakor på goteborg.se

På goteborg.se använder vi kakor (cookies). Här kan du ställa in vilka kakor som sätts och läsa mer om vilka kakor vi har på webbplatsen.

RSS på goteborg.se

RSS gör att du kan prenumerera på aktuelltartiklar på goteborg.se. Det fungerar så att i stället för att spara adresserna och besöka dem för att se om det har hänt något nytt levererar RSS denna information till dig samlad på samma ställe.