Till sidans huvudinnehåll

Om webbplatsen

Här hittar du information som rör hela goteborg.se, till exempel vad som gäller för cookies, hur man loggar in med e-legitimation eller hur man söker på webbplatsen.

Så identifierar du dig med e-legitimation (inloggning)

Göteborgs Stad ställer höga krav på säkerhet för att ingen annan än du ska kunna komma åt dina personliga uppgifter. Därför måste du logga in med e-legitimation när du vill använda de e-tjänster där det krävs att du identifierar dig.

Sökhjälp

Du hittar sökfältet i toppen av webbplatsen. Därifrån kan du söka efter information på goteborg.se.

Information på fler språk

På goteborg.se skriver vi i huvudsak på svenska, men ibland finns det information översatt till andra språk. Det beror på att verksamheter i kommunen ibland behöver rikta sig speciellt till en målgrupp och då på det språket. All information ska vara vårdad, enkel och begriplig. Det är klarspråk.

Anpassa webbplatsen

Webbplatsen goteborg.se ska vara tillgänglig för så många som möjligt och även för personer som använder tekniska hjälpmedel för att surfa på nätet. Här kan du läsa om hur du kan anpassa webbplatsen efter just dina behov.

Kakor på goteborg.se

På goteborg.se använder vi kakor (cookies). Här kan du läsa mer om vilka kakor vi har på webbplatsen.

RSS på goteborg.se

RSS gör att du kan prenumerera på aktuelltartiklar på goteborg.se. Det fungerar så att i stället för att spara adresserna och besöka dem för att se om det har hänt något nytt levererar RSS denna information till dig samlad på samma ställe.
${loading}