Sociala medier

Du kan hitta Stadsbiblioteket digitalt på fler ställen än här. Vi försöker finnas där du kan tänkas behöva oss!

Blogg

På vår blogg stadsbiblioteket.nu kan du få tips om böcker, filmer och skivor du kan låna hos oss. Här kommer nyheter om våra digitala tjänster, som e-böcker och söktjänster. 

Facebook

Följ oss på Facebook för att se de senaste nyheterna från oss. Här tipsar vi om arrangemang och sådant du kan låna hos oss. Men här kommer även andra nyheter som arbetsannonser. Gilla oss gärna och tänk på att ju mer du gillar och kommenterar våra inlägg, desto fler inlägg kommer du att få se, och tvärtom.

Twitter

Twitter twittrar vi om litteratur och arrangemang.

Youtube

Youtube har vi instruktionsfilmer om e-böcker, appen, databaser och vår egen bibliotekskatalog, bland annat. Kanalen är tänkt att erbjuda lite av det vi annars håller kurser och workshops om, men vi har också boktips och klipp från arrangemang.

Instagram

Instagram lägger vi ut tips, nyheter, bilder från arrangemang och annat som kan inspirera. 

Chatt

Du kan chatta med oss i chattfönstren på stadsbiblioteket.nu och när du är inloggad i vår webbkatalog gotlib. Vi svarar på frågor alla tider som biblioteket har öppet.

Webbkatalog

I vår webbkatalog gotlib kan du själv söka efter det du vill låna. Du kan reservera, skicka efter, göra omlån och mer. Du kan också skriva egna recensioner på sådant du läst/sett/lyssnat på.

Appen Biblioteket

I vår app Biblioteket kommer du åt webbkatalogen, kan sköta dina lån och hitta ditt närmsta bibliotek. Där finns boktips, quiz och guidade turer. Du kan också chatta med oss där!