Låna dator, skriv ut och kopiera


På Guldhedens bibliotek finns det möjlighet att låna dator, skriva ut, skanna och kopiera.

Trådlöst nätverk

Anslut till det öppna nätverket goteborgfree för att surfa gratis på bibliotekets trådlösa nätverk. Observera att vårt trådlösa nätverk inte är anslutet till en skrivare. 

Datorer

På biblioteket finns fyra datorer med internetuppkoppling och ordbehandling. Det finns tre datorer som du kan använda i 60 minuter per dag och en dator du kan använda i 30 minuter per dag. Det är kostnadsfritt att använda datorerna, men du behöver ha ett giltigt bibliotekskort och pinkod. Om du inte har bibliotekskort hos oss kan du få ett endagslogin. Då behöver du visa legitimation.

Utskrifter

Du har 2-3 gratisutskrifter, i svartvitt A4, varje dag. Behöver du skriva ut mer sätter du in pengar på ditt utskriftskonto innan du skriver ut. Svartvitt kostar 2 kr/sida och färg 5 kr. Eventuellt överskott återbetalas ej, men kan användas vid ett senare tillfälle. Du kan betala med kort eller swish.

Kopiator

Du kan kopiera tre svartvita A4-kopior gratis varje dag. Därefter gäller följande avgifter för kopiering:

  • A4 svart/vit 2 kronor
  • A4 färg 5 kronor
  • A3 svart/vit 4 kronor
  • A3 färg 10 kronor.

Skanner

Du kan skanna med hjälp av vår kopiator och skicka det inskannade till en e-postadress. Du behöver logga in med ditt bibliotekskort och pinkod. Ingen avgift.