Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 28 april 2021 klockan 11:06 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 16 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Roger Lindberg

Grefab

Vi arbetar för att göra ditt båtliv bättre

Grefab har 7 000 båtplatser och 4 200 vinteruppläggningsplatser i elva hamnar, från Björlanda Kile i norr till Killingsholmen i söder. Vi arbetar för att så många som möjligt ska kunna förverkliga drömmen om ett upplevelserikt båtliv. Grefab ägs av Göteborgs Stad, Mölndals Stad, Partille kommun och Ale kommun.

Aktuellt

Information om nytt digitalt nyckellöst system i Torslanda Lagun

Publicerad 16 april 2021
För att öka säkerheten så kommer vi i början av maj införa ett digitalt nyckellöst system till dörrar, grindar och bommen i Torslanda Lagun.

Information om bommen i Fiskebäck

Publicerad 1 april 2021
För att öka säkerheten kommer vi under maj att införa ett digitalt nyckellöst system till bommen ut till skäret i Fiskebäck.

Slipp papper och få din faktura digitalt istället

Publicerad 12 januari 2021
Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera fakturorna från oss digitalt. Därför har vi anslutit oss till Kivra. Har du redan Kivra får du din nästa faktura från oss digitalt.
${loading}