Fiskebäck bom till skäret

För att öka säkerheten så kommer vi i den 20 maj att stänga bommen, då vi har  infört ett digitalt nyckelsystem till bommen ut till skäret i Fiskebäck.

Systemet bygger på att du har en mejladress registrerad hos oss.

Det är därför viktigt att du snarast går in på www.grefab.se  och kontrollerar eller ändrar din mejladress i e-tjänsten.


Vilka får tillgång

Alla kunder med avtal i Fiskebäck.

Vad kostar det

Den digitala nyckeln är kostnadsfri

Vad gäller för parkering innanför bommen

Du måste ha ett giltigt parkeringstillstånd. Det är samma parkeringsregler i hela hamnen.

Vad heter systemet

Systemet, som heter Parakey, använder din mejladress för att skapa upp ett konto som kunden använder i en App i din mobiltelefon. När vi aktiverar det nya låssystemet kommer du att få ett mejl med information om hur man laddar ner appen och använder den digitala nyckeln. 

När stänger vi bommen i Fiskebäck

Den 20 Maj 

När får jag mejlet med mer information

Du kommer att få en inbjudan till din mailadress med information om hur du laddar ner appen och använder den digitala nyckeln i din mobiltelefon. I mejlet får du också en engångskod som du själv ändrar, du hittar engångskoden lite längre ned i inbjudan.
Har du inte fått mailet så dubbelkolla också i din skräpkorg då mail tyvärr ibland hamnar där.
Parakey använder din mailadress som ditt användarnamn och du får själv välja ett lösenord på minst 6 tecken. När du har installerat appen och skapat ditt konto fungerar den digitala nyckeln direkt.


Hur många digitala nycklar får du

Du kommer att få 1 nyckel som är kopplad till ditt avtal. Behöver fler i familjen få tillgång till nyckeln kan du anmäla på 2 extra mailadresser på ditt avtal hos oss.

Mailadresserna till dem som du vill lämna en digital nyckel till anmäler du till kundservice@grefab.se, skriv digital nyckel i ämnesraden och glöm inte att skriva ditt kundnummer/personnummer och namn.

Vad händer om jag byter mejladress

Byter du mejladress kommer den digitala nyckeln inte att fungera förrän du har ändrat dina kontaktuppgifter i vår e-tjänst på www.grefab.se. Du får då en ny inbjudan till Parakey.


Frågor och svar om Parakey-appen

Här hittar du svar på dina frågor om Parakey-appen