Lokaler och utrustning


Här kan du läsa om vad som finns på biblioteket.

Datorer

På biblioteket finns 2 snabbdatorer för viktiga ärenden. Dessa kan du använda i 60 minuter. Behöver du lite mer tid finns det 8 datorer som är tillgängliga i 90 minuter. För barn upp till 18 år har vi 2 datorer som är tillgängliga i 60 minuter. 
Drop-in. Ingen förbokning.
Du måste göra dina ärenden själv, vi hjälper till i mycket begränsad utsträckning.


Kopiator och skanner

Kopiator och scanner finns.
Du får 3 gratis A4 svartvita utskrifter eller kopieringar per dag. Därefter kostar utskrifter och kopior två kronor per A4-sida i svartvitt. Det går att kopiera i färg. Det kostar fem kronor per A4-sida och tio kronor per A3-sida. Utskrifter är endast i svartvitt.

Att skanna är gratis. 

Du kan betala med bankkort eller med swish, men inte kontant. 


Grupprum

På plan 2 finns det två grupprum för vuxna. Rummen bokar du hos bibliotekarien i informationsdisken på samma plan. Du har tillgång till grupprummen i två timmar. Här finns även ett tyst läsrum. Du behöver inte boka utan används i mån av plats och du kan sitta här så länge biblioteket har öppet.

På barnavdelningen finns det två grupprum för barn i ålder upp till 17 år. Rummen bokar du hos bibliotekarien i informationsdisken på barnavdelningen. Du har tillgång till grupprummen i två timmar.