Till sidans huvudinnehåll

Parkeringskartan

Parkeringskartan visar var det finns parkeringsplatser för bil, motorcykel, lastbil, buss, boendeparkering och parkeringsplatser för rörelsehindrade.

Parkeringskartan

Eftersom Göteborg är inne i ett mycket expansivt byggskede, sker det kontinuerligt förändringar i utbudet av parkeringsplatser. Kartan uppdateras kontinuerligt, men vissa parkeringsplatser kan tillfälligt vara avstängda.

Så här använder du Parkeringskartan

Varje parkeringstyp ligger i ett eget kartlager. Du väljer vilken typ av parkeringsplatser du vill se i kartan genom att bocka i eller bocka ur dem i filtreringen. När du gjort dina val kan du stänga rutan för kartlager, för att bättre se kartan. Vill du ändra filtreringen öppnar du rutan genom att klicka på symbolen för Kartlager.

Parkeringarna visas som färgade prickar i kartan. Klicka på en prick i kartan för att få mer information om just den parkeringsplatsen.

  • Blå: Bilparkering
  • Grön: Boendeparkering
  • Lila: Bussparkering
  • Grå: Lastbilsparkering
  • Rosa: Motorcykelparkering
  • Gul: Parkering för rörelsehindrade

Särskilt för bussparkering

Förutom de bussparkeringar som visas på kartan, så kan bussar parkera högst 30 minuter på gator i Göteborgs Stad där märkningen visar "Förbud mot att parkera" (under förutsättning att bussen inte hindrar övrig trafik) och "Parkering tillåten" under kortare tid än 30 minuter i följd.

Kontakta Göteborgs Stad

Har du synpunkter eller frågor om parkeringar och parkeringskartan så kan du kontakta oss.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

${loading}