Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Kvalitetsutvecklare Treserva

Arbetsbeskrivning

Socialförvaltningen Hisingen söker ytterligare en Kvalitetsutvecklare Treserva. Uppdraget innebär att tillsammans med två andra samordnande lokala verksamhetsstöd leda utvecklingsarbetet i förvaltningens processer kopplat till Treserva. Detta innebär att strukturera och koordinera stödorganisationens löpande arbete och vara ett stöd för lokala systemstöd på avdelningarna.

Rollen behöver fånga och analysera verksamheternas behov bland annat genom att aktivt delta i relevanta forum i förvaltningen och i staden. I tjänsten ingår att utbilda och ge daglig support i Treservas alla delar till olika roller i verksamheterna. Detta kräver ett självständigt arbete, i form av att inventera behov, planera, anpassa och genomföra utbildningar. Genom utbildning och support ska rollen också bidra till en rättssäker handläggning som överensstämmer med lagar, föreskrifter samt välfärdens processer.
I tjänsten ingår även att genomföra egenkontroller, skapa förvaltningsgemsamma rutiner och producera manualer och utbildningsmaterial. Även framtagning av statistik ingår i tjänsten.
I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter för lokalt verksamhetsstöd i Treserva såsom användaradministration.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning Socionom eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav.
Du behöver också ha flerårig erfarenhet av och kunskap om handläggning inom socialtjänsten.

Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Du arbetar tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål och verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du kan samtidigt agera på egen hand om situationen kräver det. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Intervjuer kan komma att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!

Om Socialförvaltningen Hisingen

Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen.
Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfrågor.
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete där vi alla tillsammans utvecklar socialförvaltningen Hisingen där "vi är ett starkare ord än jag". Välkommen med din ansökan!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-11
Referensnummer
C142809

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Karin Nilsson
Enhetschef
Telefon: 031 – 366 6565

Fackliga företrädare

Carina Karlsson
Vision
Telefon: 031-366 88 22
E-post: carina.karlsson@fv.vision.se
Berglind Brynjarsdottir
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 031-366 64 24
E-post: berglind.brynjarsdottir@socialhisingen.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}