Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senior grafisk formgivare

Arbetsbeskrivning

Vi är Göteborg! Nu behöver vi dig som är grafisk formgivare med en bredd inom hantverket och som vill vara med och göra skillnad i Göteborgs Stad.
Du kommer tillsammans med dina kollegor på enheten visuell kommunikation arbeta med att leverera olika typer av kommunikationslösningar åt Göteborgs Stads verksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på uppdrag. Precis som dina kollegor vill du bidra till Göteborgs Stads utveckling och känna stolthet kring det arbete ni utför tillsammans.

Enheten visuell kommunikation är en del av verksamhetsområde kommunikation, ledning och styrning. Enheten förvaltar och utvecklar Göteborgs Stads grafiska profil. Den grafiska profilen ska kontinuerligt stärkas och tillämpas i Göteborgs Stads kanaler. Genom olika expertkunskaper och verktyg ger vi förutsättningar för stadens verksamheter att själva producera och kommunicera effektiv och tillgänglig kommunikation. Vi erbjuder också ett operativt och strategiskt stöd i produktion av kommunikation. Kunderna är främst kommunikatörer i staden från förvaltningar och bolag. Vi skapar upplevelser och kommunikation som är tillgänglig, normkreativ och modig.

Enheten består av ett tjugotal medarbetare inom olika professioner inom kommunikationsområdet. Här hittar du roller som strateger, projektledare, kommunikatörer, produktionsledare, förvaltningsledare, formgivare, illustratörer, animatörer, fotograf och filmfotograf.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en sammanhållen 2 till 3-årig utbildning med inriktning inom grafisk design. Du har också minst 3-5 års yrkeserfarenhet från byrå, inhouse eller liknande. För att kunna arbeta självständigt behöver du ha erfarenhet av att formge både digitala och tryckta produktioner och du är skicklig i Adobe Creative Cloud samt Microsoft PowerPoint och Word i Office-paketet. Du har erfarenhet av att ta fram koncept samt att producera och förpacka kommunikation i alla kanaler och har god kunskap om prepress och mallar.

Du har god vana av att arbeta utifrån grafiska profiler men också erfarenheten från att ta fram idéer för och vidareutveckla nya formstarka lösningar tillsammans med copywriters eller kommunikatörer. Du är van vid att arbeta med flera projekt eller produktioner samtidigt och kan i det vara både snabb och noggrann. Du har stark formkänsla i kombination med fokus på målgrupp och användarvänlighet. Utöver detta behöver du ha grundläggande kunskaper i Office 365 och vanan av att arbeta i en PC-miljö.

Det är särskilt meriterande om du har hög skicklighet och formkänsla och hantverksskicklighet inom följande områden:
- ta fram och förbereda koncept för produktioner och leveranser som resulterar i skräddarsydda helhetslösningar och mallar för verksamheter.
- att tillsammans med andra kompetenser ta fram pedagogiska lösningar med hög designmässig kvalitet utifrån komplexa uppdrag och omfångsrikt underlag.
- illustration och animation.
- genomföra workshops och hålla presentationer tillsammans med andra utifrån din yrkesinriktning.

I övrigt är det meriterande om du har koll på tillgänglighetskrav och har producerat kommunikation åt offentlig sektor.

Som person har du förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet. Vidare bidrar du med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor samt i situationer som behöver lösas.

Bedömning sker genom kompetensbaserad rekrytering samt portfolio som svarar mot kvalifikationer i annonsen.

Övrig information

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart Göteborgs Stads förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt. Det betyder att vi vet vad som är ett bra resultat för verksamheten och bidrar till det resultatet med ett professionellt bemötande gentemot de vi är till för. Vi är engagerade, initiativtagande och tar ansvar för egna och gemensamma arbetsuppgifter. Vi tar hänsyn till andras synpunkter, delar med oss av våra kunskaper samt bidrar till verksamhetens utveckling och effektivisering.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som ständigt utvecklas. Hos oss finns en hög grad av komplexitet och bredd samt många spännande uppdrag och roller. Mycket av det vi gör handlar om stora volymer och får därmed en betydande av påverkan på stadens verksamheter.

Hos oss arbetar vi både verksamhetsbaserat och tillitsbaserat. Vi erbjuder flexibel arbetstid och eftersträvar balans mellan arbete och privatliv. Detta innebär en viss frihet, men ställer också krav på ansvarstagande hos varje medarbetare. Vi jobbar aktivt med hållbarhet och har ett systematiskt miljöarbete sedan flera år tillbaka. Vi erbjuder flera friskvårdsförmåner, men även exempelvis semesterväxling och andra förmåner. Vår strävan är att både idag och i framtiden vara en attraktiv arbetsgivare!

Vissa tjänster på Intraservice kan komma att innefattas av krigsplacering med allmän tjänsteplikt vid höjd beredskap eller krig.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Intraservice

Intraservice levererar tjänster och digital infrastruktur, som hjälper medarbetare och chefer i Göteborgs Stad att arbeta smart och effektivt. På så vis gör vi det enklare att arbeta i Göteborgs Stad och bidrar till att staden kan ge god service till göteborgarna. Intraservice har en central roll när det gäller att bidra till digitalisering och automatisering av Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Vår strävan är att vara den självklara samarbetspartnern för våra kunder.
Vi är drygt 700 medarbetare, som arbetar i centrala Göteborg. Hos oss finns en hög ambition att tillsammans leverera och utveckla ändamålsenliga tjänster till våra kunder. Hoppas du vill bli en del av oss!
För ytterligare information: http://www.goteborg.se/intraservice

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-11
Referensnummer
C142561

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde snarast möjligt.

Kontaktpersoner

Malin Lutz-Hålsjö
Enhetschef
Telefon: 073-867 06 86

Fackliga företrädare

Jonnie Niklasson
Saco
Telefon: 031-367 80 85
Thomas Andersson
Vision
Telefon: 072-142 17 81

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}