Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Underhållstekniker till Lackarebäcks vattenverk – Vikariat 12 mån

Arbetsbeskrivning

Längtar du efter att ha roligt på jobbet och samtidigt göra nytta för göteborgarna? Visst är vi lite partiska, men det är faktiskt så vi ser på vårt arbete i vattenverket.

Idag är vi ett litet team på fem personer och vi arbetar med problemlösning, underhåll och åtgärder kopplat till den dagliga driften av Lackarebäcks vattenverk och dess tillhörande anläggningar. I gruppen har vi lite olika yrkesbakgrunder men vi har gemensamt att vi tycker det är roligt att få jobba med vårt allra viktigaste livsmedel vatten!

Så, vad kan du förvänta dig i rollen som underhållstekniker? Din arbetsdag startar omkring 07.00, lite beroende på när du flexar in. Vid den tiden har kaffemaskinerna börjat värmas upp och vid 07.10 samlas vi i teamet för morgonmöte. Då går vi igenom dagens olika uppgifter och stämmer av att vi ligger i fas med vår underhållskalender. När alla har koll på läget sätter vi i gång med arbetet. I och med att vi har olika yrkesbakgrunder och styrkor brukar vi variera vilka vi arbetar ihop med eller självständigt så att vi får omväxling i vardagen. Din roll kommer fokusera på att avlasta och stödja alla olika arbeten som utförs i gruppen, och i klartext kommer du hantera:

• Reparationsarbeten och enklare fastighetsåtgärder
• Rengöring av olika bassänger
• Oljebyten och smörjning av pumpar
• Mottagning av kemikalieleveranser
• Membranbyten i pumpar
• Filterbyten i ventilationsaggregat

En del arbeten förekommer på hög höjd och i mörka och trånga utrymmen, men givetvis tillhandahåller vi säkerhetsutrustning och utbildning för alla arbetsmoment som kräver det! Framåt eftermiddagen försöker vi ta en kafferast ihop med de andra arbetsgrupperna på vattenverket, så som kontrollrum, labb och administrativa kollegor. Vid 15.30 tackar vi varandra för ett gott arbete och packar ihop för dagen.

Tjänsten du söker är ett vikariat på 12 månader, men vi hoppas såklart att det är början på ett långt samarbete och att du ska trivas lika bra hos oss som vi gör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• En gymnasieutbildning med praktisk inriktning som exempelvis verkstadstekniskt program eller fordon alternativt yrkeshögskola. Du kan också genom erfarenhet på tidigare arbetsplatser ha tillgodogjort dig motsvarande kompetens.
• B-körkort

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten är säkerhetsklassad och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo och svenskt medborgarskap.

På Kretslopp och vatten arbetar vi med kompetensbaserad rekrytering, vilket innebär att vi fokuserar på dina personliga kompetenser. För den här rollen söker vi dig som är samarbetsorienterad, serviceinriktad, flexibel och strukturerad.

Övrig information

Som anställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med vatten, avlopp och avfall bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle som möjliggör för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är ”Vi gör det lätt att leva hållbart” och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Göteborg växer som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till staden genom att bygga och underhålla staden under marken. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Vi arbetar även med att se till att det avfall som göteborgarna genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi arbetar långsiktigt med göteborgarens medvetenhet och beteende kring kretslopp och användningen av dricksvatten.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag – både när vi planerar och utför arbetet.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna www.goteborg.se/kretsloppochvatten eller följ oss på Facebook eller Linkedin.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-09
Referensnummer
C142807

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2023-09-04. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till
2024-08-31

Kontaktpersoner

Jenny Strandhag
Enhetschef
E-post: jenny.strandhag@kretsloppochvatten.goteborg.se

Fackliga företrädare

Sandy Westergren
Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60
E-post: sandy.westergren@kretsloppochvatten.goteborg.se
Sara Håkansson
Sacorådet
Telefon: 031- 368 70 14
E-post: sara.hakansson@kretsloppochvatten.goteborg.se
Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}