Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 4 december 2020 klockan 09:35 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Samhällsorientering

Lär dig mer för en bra start i Sverige

Samhällsorientering på ditt språk ger dig en bra start i Sverige. Det är en gratis utbildning om det svenska samhället för dig som nyligen fått uppehållstillstånd i Sverige. På kursen lär du dig mer om hur det svenska samhället fungerar, dina rättigheter, skyldigheter, att leva, bo och verka här. Välkommen att anmäla dig!

Aktuellt

Staden omorganiseras - Integrationscentrum har fått nya e-postadresser

Publicerad 1 december 2020
Göteborgs Stad får en ny organisation vid årsskiftet 2020/2021. Stadsdelsförvaltningarna och social resursförvaltning ersätts med fackförvaltningar. Hur påverkar det dig och oss på Integrationscentrum?

Hälsa och medicin- temaföreläsningar online

Publicerad 12 oktober 2020
Hälsa är det viktigaste vi har! Vi fortsätter med våra temaföreläsningar kring hälsa och medicin i samarbete med Flyktingmedicinsk mottagning. Föreläsningarna genomförs online, på ditt språk och är gratis. Delta, ställ dina frågor och lär dig mer! Intresserad?

Undervisning åter på distans på grund av Covid-19

Publicerad 17 augusti 2020
Med anledning av de skärpta råden kring Covid-19 återgår Integrationscentrum till att tills vidare ge undervisning på distans.
${loading}