Till innehåll
Foto: Lo Birgersson

Lundbybadet

Välkommen till Lundbybadet!

Lundbybadet ligger på centrala Hisingen, granne med Bravida Arena. Här finns en simhall, gym och gruppträning. På sommaren är utomhusbadet öppet med en 50-metersbassäng och en plaskpool för våra allra yngsta besökare. När simhallen är stängd för allmänheten är bassängerna bokade av föreningar och simskolor.

Aktuellt

Hälsoveckan bjuder på gratis aktiviteter för barn och unga

Publicerad 17 januari 2023
Från måndag 30 januari till söndag 5 februari ordnas Hälsoveckan på många av Göteborgs Stads friskvårdsanläggningar. Då ligger fokus på barn och unga och anläggningarna bjuder på många olika gratisaktiviteter, såsom ungdomsträning i gymmen eller prova på Junior- eller Miniorträning.

Under helger har vi begränsad möjlighet att svara i telefon

Publicerad 6 januari 2023
Under helger har vi begränsad möjlighet att svara i telefon i Lundbybadets reception. Aktuella öppettider finns här på hemsidan. Kvarglömda saker förvaras i en låda på plan 1, personalen har ej möjlighet att leta efter kvarglömt på anläggningen.

Lundbybadets energiåtgärder i vinter

Publicerad 11 november 2022
Sverige står inför energiutmaningar i vinter och alla behöver bidra till energibesparingar. Därför sänker Idrott & förening temperaturen i bassängerna och håller basturna öppet endast tre dagar i veckan. Från 21 november är bastun öppen: Måndag kl 7-21, onsdag kl 10-21 och fredag kl 9-19.
${loading}