Omklädning och bastu

För dig som tränar på gymmet eller går på gruppträningspass finns det olika omklädningsrum att välja mellan.

Herromklädning med bastu på plan 1

Ett större omklädningsrum som främst används av besökare till simhallen. Här finns torr och våtbastu samt elektroniska skåp som du låser med ditt passerband.

Damomklädningsrum på plan 2 (entréplan)

Ett större omklädningsrum som främst används av besökare till simhallen. Här finns torr och våtbastu samt elektroniska skåp som du låser med ditt passerband.

Pojkomklädningsrum skola/simskola på plan 2 (entréplan)

Pojkomklädningsrummet riktar sig till enbart pojkar under 16 år som går i simskola eller skolsim. Medföljande pappor får hjälpa barnet i omklädning och dusch.

Kombiomklädningsrum på plan 2 (entréplan)

För dig som söker ett könsneutralt omklädningsrum eller ett omklädningsrum med utrymme för rullstol och duschbrits finns kombiomklädningsrummet. Här finns torrbastu, tre separata duschar och åtta elektroniska skåp som du låser med ditt passerband. 

Skulle ni vara fler som är i behov av omklädningsrummet vid samma tillfälle kan ni dela på utrymmet. För tillgång till kombirummet prata med oss i receptionen så hjälper vi dig. Observera att det endast är öppet för personer med behov.

Dam-och herromklädningsrum på plan 3

Ett mindre omklädningsrum med anslutning till gymmet utan tillgång till bastu. Här behöver du ha eget hänglås för att använda skåpen.