Förbered dig inför arbetsmarknaden


Är du arbetssökande och önskar stöttning i processen att söka jobb? Då kan detta program i tre delar vara ett bra stöd för dig.

Del 1: Professionellt nätverkande

Programmets första del fokuserar på professionellt nätverkande vilket är en viktig del när du funderar på vilka arbetsplatser och arbetsuppgifter som kan vara passande för dig. Du kommer få tips på hur du hittar rätt person att prata med och vilka frågor du kan ställa.

Boka del 1

Del 2: Hur du kan förbereda dig inför en anställningsintervju

Under andra delen är syftet att förbereda dig inför en anställningsintervju. Du kommer att få möjlighet att träna på vanligt förekommande intervjufrågor. Vi kommer även att diskutera vad man bör tänka på och vad man bör undvika före, under och efter anställningsintervjun.

Boka del 2

Del 3: Förbättra ditt CV och personliga brev

Tredje delen fokuserar på CV och personligt brev. Hur visar jag på mina styrkor och kompetenser i mitt personliga brev? Vad ska jag dela i mitt CV. Till detta tillfälle behöver ta med dig egen dator.

Boka del 3


Efter programmet är vår förhoppning att du känner dig mer trygg inför ditt fortsatta jobbsökande!

Programmet genomförs i våra lokaler på Brogatan 4.

Förbered dig inför programmet

Om du vill förbereda dig inför programmets start finns en del tips och trix att hämta på Arbetsförmedlingens webinare-hemsida om jobbansökan.

Jobbansökan — Arbetsförmedlingen

Du kan också få mer tips på sidan Vässa ditt CV och personliga brev.

Har du frågor?

Har du frågor om programmet är du välkommen att kontakta oss på telefon 031- 368 30 00 eller mejla till info@arbvux.goteborg.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!