Workshop med vägledare

En workshop är ett utmärkt sätt att höja motivationen, förbättra din kunskap och träna dina färdigheter. Det är ett utmärkt forum där du kan lära dig nya saker, bygga samarbeten, få nya idéer och utveckla din kreativitet. Genom att delta i en workshop kan du upptäcka nya sätt att lösa problem och få insikter som kan hjälpa dig att uppfylla dina mål.

Våra workshoppar

Karriärvägledning i tre delar

När du deltar i denna workshop kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och utöka dina perspektiv genom övningar och samtal. Du får vägledning i att stärka din kunskap om dig själv, synliggöra valstrategier och kunskap om beslutsfattande och genomförande. Karriärvägledning kan hjälpa dig på vägen mot ditt mål.

  1. Kunskap om mig själv
  2. Kunskap om alternativen
  3. Kunskap om beslutsfattande och genomförande

Läs mer och boka tid

Förbered dig för arbetsmarknaden

Är du arbetssökande och önskar stöttning i processen att söka jobb? Då kan detta program i tre delar vara ett bra stöd för dig. De tre delarna handlar om:

  1. Professionellt nätverkande
  2. Hur du kan förbereda dig inför en anställningsintervju
  3. Förbättra ditt CV och personliga brev

Läs mer och boka tid

Examensplanering

Önskar du komplettera kurser på komvux för att kunna utfärda en gymnasieexamen? Har du avslutat gymnasiet 2014 eller senare och har A-F betyg från tidigare kurser? Då är det här rätt aktivitet för dig.

Läs mer och boka tid

Vägledning för att lyckas med studierna

Vårt inställning påverkar de valmöjligheter vi ser både i vår karriär och privatliv. Att börja något nytt, börja studera eller att byta yrke, kan för många av oss vara utmanande. Även i dessa situationer har vårt mindset en stor påverkan. 

Läs mer och boka tid

Vägledning i motivation

Din inställning påverkar dina valmöjligheter både i karriär och privatliv. Att börja något nytt, börja studera eller att byta yrke kan vara utmanande för många av oss. Även i dessa situationer har din inställning en stor påverkan.

Läs mer och boka tid