Aktuellt

 • Just nu problem med bokningsappen Go Active

  Publicerad 4 december 2023
  Just nu kan vissa användare ha svårt att boka pass i bokningsappen Go Active. Det är en tillfällig bugg som gör att ikonen för att gå vidare till bokning inte syns.
 • Ändrade öppettider från måndag den 13 november.

  Publicerad 8 november 2023
  På måndag den 13 november öppnar Hammarbadets bassäng igen. Det betyder att gymmet och bastun kommer återgå till ordinarie öppettider måndag till fredag. Lördag och söndag är det endast öppet för bokade aktiviteter vilket betyder att gymmet är stängt lördag och söndag.
 • Gratis gruppträning i Hammarkullehallen endast för kvinnor

  Publicerad 12 september 2023
  Tisdag den 17 oktober startar vi upp gruppträning endast för kvinnor i Hammarkullehallen på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Alla pass är gratis och drop in. Kom 10 min innan passet och ta med inneskor.
 • Glöm inte din gyminstruktion

  Publicerad 4 september 2023
  När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.
 • Nyheter i gymmet från 1 maj

  Publicerad 17 april 2023
  Från 1 maj sker några ändringar för gymmet: en ny åldersgräns börjar gälla, provträningsveckan tas bort och ersätts med fem prova på-tillfällen och kroppsanalysen tas bort.
 • Viktigt för dig som har träningskort på Hammarbadet

  Publicerad 13 april 2023
  Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Hammarbadet idag.
 • Massor av nyheter från 1 maj

  Publicerad 30 mars 2023
  Måndag 1 maj händer det mycket på idrotts- och föreningsförvaltningens anläggningar. Läs om att våra bad- och träningskort börjar gälla på alla våra anläggningar, nya priser, att vissa målgrupper får gratis entré till simhallarna och ny åldersgräns i gymmet.
 • Sänkta temperaturer i bassängerna

  Publicerad 21 november 2022
  Sverige står inför energiutmaningar i vinter och alla behöver bidra till energibesparingar. Därför sänker Idrott & föreningsförvaltningen temperaturen i vissa av våra bassänger.
 • Förändring gällande bastuöppettider

  Publicerad 11 november 2022
  Sverige står inför energiutmaningar i vinter och alla behöver bidra till energibesparingar. Med anledning av detta halverar Idrott- och föreningsförvaltningen öppettiderna i alla bastur.