Träning för seniorer


Du som är senior har många möjligheter till rörelse på Idrott & förenings motionscentrum och simhallar. Här finns gruppträningspass särskilt anpassade för seniorer och är du 60 år eller pensionär har du förmånliga priser på träningskort. Dessutom badar du gratis i stadens simhallar på vardagar före klockan 14.

Är 65 år eller äldre, sjuk- eller förtidspensionär har du förmånliga priser på alla våra engångsentréer, klippkort och periodkort. Priserna hittar du på respektive anläggnings webbsida, under sidan Priser.

På våra anläggningar finns ett brett utbud av gruppträning; allt från dans och yoga till vattengympa i bassäng. Passen i vårt basutbud är anpassade och innehåller exempelvis inga hopp och du kan justera övningarna efter din egen förmåga. Det gör att du kan delta på passen oavsett om du är nybörjare eller van motionär. 

Basträning för alla

Vill du träna i gymmet? När du köper ett gym- och gruppträningskort ingår gyminstruktion. Då får du hjälp av en gyminstruktör som utformar ett träningsprogram utefter dina behov och önskemål.

Som senior simmar du gratis på alla idrotts- och föreningsförvaltningens simhallar på vardagar fram till kl 14.