Andra hälsotek och länkar

Här hittar du tips på länkar till andra hälsofrämjande verksamheter och aktiviteter i Göteborg.

Andra hälsotek/hälsolots

Hälsolots Centrum

Från och med 1 januari 2023 omfattar Hälsolots Centrum tidigare Hälsolots Centrum Majorna—Linné och Hälsoteket Örgryte—Härlandas verksamheter. 

Hälsoteket Angered

Hälsoteket Östra Göteborg

Hälsofrämjande verksamheter och aktiviteter

Idrott & förening - Aktivera dig! 
Staden är full av gratis träning! Det finns många olika sätt att komma igång. Här hittar du bland annat instruktioner för träning i utegym och för träning utan redskap.

Centrum för fysisk aktivitet - Fysisk aktivitet i Coronatider 
Centrum för fysisk aktivitet arbetar med FaR (Fysisk aktivitet på Recept) och fysisk aktivitet som medicinsk behandling. Här har de gjort ett träningsprogram med tillhörande instruktionsfilmer - både för att göra inomhus och för att göra utomhus.

Verksamheten Växthuset 
Växthuset är en lokal för rörelse och glädje. Växthuset är till för dig med funktionsnedsättning och som inte har möjlighet att träna på annat håll. Här får du möjlighet att träna i en grupp som passar din nivå. Här hittar du träningsvideo för balans, styrka och utomhusträning. 

Föräldraguider i Göteborg
De här guiderna är till för dig som förälder, och för dig som finns där som vuxen för barn. Den är också till för dig som arbetar med barn, föräldrar och familjer. I föräldraguiden hittar du bland annat information om roliga aktiviteter att upptäcka och spännande platser att besöka tillsammans.