Aktuellt

 • Bokplåster

  Publicerad 25 februari 2021
  Läsning gör gott – Läs och må bra. Hälsoteket i Väster och Frölunda biblioteket plåstrar om med boktips som kan ge tröst eller nya perspektiv på tillvaron. Tisdagar kl 10-12. Start 9 mars.
 • Stressa mindre — sov bättre (digital)

  Publicerad 16 februari 2021
  Tisdagar kl. 16.30–18. 16 februari-23 mars. En serie med digitala föreläsningar för dig som vill veta mer om stress, sömn och hur du kan hitta balans i dina levnadsvanor. Föreläsningarna ger dig verktyg att kunna hantera och upptäcka mönster när det gäller beteenden, känslor och tankar.
 • Träning för nyblivna föräldrar ONLINE

  Publicerad 27 januari 2021
  På onsdagar kl. 11.30 träffas vi på Teams och gör mjuka övningar för att stärka kroppen. Tillfället ger också möjlighet att ställa frågor till hälsovägledare eller fysioterapeut och att prata med andra föräldrar. Ledare: växelvis Hälsotekets hälsovägledare eller fysioterapeut.
 • Aktivitet-Vila ONLINE

  Publicerad 25 januari 2021
  På tisdagar kl. 10.30 träffas vi på Teams för Aktivitet-Vila. Vi tränar vår kroppskännedom och prövar olika avslappningsövningar. Med mjuka rörelser tränar vi även styrka och rörlighet. Ledare: Hälsotekets fysioterapeut
 • Avslappningsträning ONLINE

  Publicerad 25 januari 2021
  På torsdagar kl. 11.00 träffas vi på Teams för Avslappningsträning. Lär dig att hitta balans i livet med hjälp av återhämtning. Vi testar olika tekniker för mental och fysisk avslappning som till exempel medveten närvaro, meditation och kroppsmedvetenhet. Ledare: Hälsotekets hälsovägledare
 • Endast aktiviteter online och via telefon fram till 7 mars

  Publicerad 21 januari 2021
  Med anledning av covid -19 och myndigheternas rekommendationer kommer ett fåtal av Hälsotekets aktiviteter att starta nu. Det handlar om rådgivning per telefon och fysisk aktivitet online. Anmälan till kurserna är öppen!