Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 25 juni 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

Seniorverksamheten stängd på grund av Coronaviruset

Med anledning av coronaviruset och risken för smittspridning har stadsdelarna i Göteborgs stad fattat beslut om att tillsvidare stänga en rad olika verksamheter som riktar sig till äldre och riskgrupper, däribland stadsdelarnas kommunala öppna verksamheter, vilka i stadsdelen Centrum innefattar Verket, Mötesplats-Kulturhus, Träffpunkt Guldheden och Träffpunkt Framnäs. Beslutet gäller tills ett nytt beslut kommer fattats. För mer information, besök www.goteborg.se eller www.folkhalsomyndigheten.se. Vi som arbetar inom stadsdelens Hälsofrämjande- & förebyggandeenhet är och kommer att förbli i tjänst, även om vi ibland kan vara upptagna med uppdrag på olika håll. Om du undrar något om vår verksamhet eller bara vill ha någon att prata med en stund kan du ringa oss under kontorstid på vårt telefonnummer 031 – 365 78 26. Du kan också mejla oss på senior@centrum.goteborg.se så återkommer vi till dig så fort vi har möjlighet.

Aktuellt

Hjärngympa, Göteborgshistoria och mycket mera!

Publicerad 6 juli 2020
Nyhetsbrev v 28: Vi på Hälsofrämjande och Förebyggandeenheten fortsätter med att erbjuda seniorer på olika aktiviteter bland annat, Poängpromenader, Hjärngympa, Göteborgshistoria och annat

En liten checklista i veckans nyhetsbrev!

Publicerad 29 juni 2020
Nyhetsbrev v 27: Med en liten checklista inleder vi vårt Nyhetsbrev. Hjärngympa, Poängpromenader, Ord, ord, bild- alla har vi vår berättelse och mycket annat fortsätter vi med.

Gratis digitalt stöd för dig över 65!

Publicerad 23 juni 2020
Nyhetsbrev v 26: Gratis digitalt stöd för dig över 65. Fortsättning med Hjärngympa och Poängpromenader håller vi på i Hälsofrämjande och Förebyggandeenheten och mycket annat.
${loading}