Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 14 september 2020 klockan 12:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

I den röda trävillan på Lilla Stampgatan, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuder stadsdelen Centrum unga och seniorer en plats för kreativitet och möten. Seniorverksamheten inomhus är tillsvidare stängd på grund av Coronaviruset, men däremot anordnas en rad olika utomhusaktiviteter.

Aktuellt

Häng med på hummerfiske.

Publicerad 21 september 2020
Nyhetsbrev v. 39: Fånga en hummer eller nappa på en kontaktannons; vi kör vidare med tips, idéer och aktiviteter från alla håll och kanter.

Letar du efter någon?

Publicerad 14 september 2020
Nyhetsbrev v. 38: Söker du någon att plocka svamp, prata i telefon, fågelskåda eller bara promenera med? Vilken tur då att vi nu lanserar Kontaktannonsen! Skicka in en kort beskrivning om vem du är och vilket intresse du vill dela med någon, så lanseras din annons i nästa veckas nyhetsbrev.

Nu ökar vi takten

Publicerad 7 september 2020
Nyhetsbrev v. 37: Corona hit och Corona dit - nu satsar vi framåt istället! Våra utomhusaktiviteter fylls på i rask takt och vi tycker att det är så skoj att många av er redan deltagit på det vi kört igång. Denna vecka är det parra-walk som startar upp. Men vad sjutton är det egentligen?
${loading}