Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 14 september 2020 klockan 12:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

I den röda trävillan på Lilla Stampgatan, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuder stadsdelen Centrum unga och seniorer en plats för kreativitet och möten. Seniorverksamheten är tillsvidare stängd på grund av Coronaviruset.

Aktuellt

Letar du efter någon?

Publicerad 14 september 2020
Nyhetsbrev v. 38: Söker du någon att plocka svamp, prata i telefon, fågelskåda eller bara promenera med? Vilken tur då att vi nu lanserar Kontaktannonsen! Skicka in en kort beskrivning om vem du är och vilket intresse du vill dela med någon, så lanseras din annons i nästa veckas nyhetsbrev.

Nu ökar vi takten

Publicerad 7 september 2020
Nyhetsbrev v. 37: Corona hit och Corona dit - nu satsar vi framåt istället! Våra utomhusaktiviteter fylls på i rask takt och vi tycker att det är så skoj att många av er redan deltagit på det vi kört igång. Denna vecka är det parra-walk som startar upp. Men vad sjutton är det egentligen?

Skulpturer i Centrum

Publicerad 31 augusti 2020
Hur går det egentligen för er där ute? Vi tänker på er och saknar er nu när vi inte fått träffa er på länge. Vi fortsätter att fylla på med aktiviteter som är säkra för alla, denna gång är det skulpturvandring som kör igång. Välkommen
${loading}