Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 31 mars 2021 klockan 16:34 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland gäller till 18 april. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Det ska vara lätt att arbeta med film och rörlig bild i Göteborg. Vi på Filmkontoret hjälper dig gärna. Foto: Anders Wester

Filmkontoret

Välkommen till Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig. På den här sidan hittar du aktörer på lokal, nationell och internationell nivå. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Aktuellt

April månads instagrammare: Gorki Glaser-Müller, filmare och regissör

Publicerad 1 april 2021
Insikten kom sista året på teaterhögskolan. Gorki Glaser-Müller ville inte enbart jobba som skådespelare. Han ville skriva och regissera film. ”Film är ett massmedium. Jag har något att berätta och har alltid haft ambitionen att nå många med det jag gör”, säger han.

Audiovisual days 13-15 april

Publicerad 31 mars 2021
Den 13-15 april är det dags att träffas digitalt på mötesplatsen för innovation och kreativt skapande inom film, TV, media och VR; Audiovisual Days.

Audiovisual Talks 17 mars: Jenny Popplewell

Publicerad 9 mars 2021
Välkommen på ett digitalt seminarium med den hyllade dokumentärfilmaren Jenny Popplewell, om att skapa dokumentärer till en världsomspännande publik.
${loading}