Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 10 juli 2020 klockan 14:28 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Det ska vara lätt att arbeta med film och rörlig bild i Göteborg. Vi på Filmkontoret hjälper dig gärna. Foto: Anders Wester

Filmkontoret

Välkommen till Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig. På den här sidan hittar du aktörer på lokal, nationell och internationell nivå. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Aktuellt

Juni månads instagrammare: Gustaf Berger, supervising sound editor

Publicerad 1 juni 2020
Han är ljuddesignern som började med att göra filmmusik men snart blev intresserad av hela ljudbilden. I dag är Gustaf Berger en av tre på bolaget Auditory som levererar ljud till både film och tv-serier. ”Jag gick från välljud till oljud kanske man kan säga”, konstaterar han.

Audiovisual Talks 9 juni: Crazy Pictures

Publicerad 29 maj 2020
Vid säsongens sista Audiovisual Talks 9 juni gästas vi av Olle Tholén från Crazy Pictures, som berättar om det svenska filmbolagets resa från Youtube-fenomen till internationell långfilmsdebut.

Audiovisual Talks 26 maj: Mark W. Travis

Publicerad 19 maj 2020
I onlineseminariet "In the sandbox - The Travis Technique" möter vi Mark W. Travis, regissör och manusförfattare, live från Los Angeles. Seminariet ingår i den digitala seminarieserien Audiovisual Talks.
${loading}