Foto: Marie Ullnert

Träning för seniorer

Du som är senior har många möjligheter till rörelse på Idrott & förenings motionscentrum och simhallar. Här finns gruppträningspass särskilt anpassade för seniorer och är du 60 år eller pensionär har du förmånliga priser på träningskort. Dessutom badar du gratis i stadens simhallar på vardagar före klockan 14.

Seniorkortet

Du som är över 60 år eller pensionär kan köpa ett seniorkort. Det här får du:

  • Gymträning. Du kan träna på alla Idrott & förenings anläggningars gym, alla dagar före klockan 14.
  • Gymintroduktion. Du får en genomgång på gymmet och hjälp att komma igång med din träning.
  • Gruppträning. Du kan delta i alla gruppträningspass inklusive seniorpassen på alla Idrott & förenings anläggningar, alla dagar före klockan 14. Seniorpassen är gruppträning anpassad för seniorer och finns på Angered Arena, Lundbybadet, Skatås motionscentrum och Slottsskogsvallens idrottscentrum.
  • Kroppsanalys. Få reda på din kroppssammansättning och få råd om det är något du bör förändra och hur. OBS! Gäller en gång och ska användas de första 12 månaderna som kortet gäller.

Seniorkort med badtillägg

Genom att köpa ett badtillägg kan du även besöka Idrott & förenings simhallar Angered Arena, Askims simhall, Frölundabadet, Hammarbadet, Kärra simhall och Lundbybadet. Kom ihåg att du som är pensionär och bor i Göteborg har fri entré till simhallarna före klockan 14 på vardagar.