Passbeskrivning

Här finns gruppträningspass med varierande längd och intensitet.

Styrka

Styrka Intro

Stärkande träning för hela kroppen. Kroppsvikt och olika redskap används. Vi fokuserar på kroppens stora muskelgrupper. Instruktören visar alternativ för anpassning av övningarna.

Styrka

Ett styrkepass för hela kroppen i intervallform. Fria vikter och skivstång används som redskap.

Core

Ett styrkeinriktat pass för mage, rygg och rumpa. Redskap som gummiband och viktplatta används. 

Funktionell träning Bas 

Stationsträning där du tränar puls, styrka, balans och rörlighet utifrån dina egna förutsättningar. Ledaren visar de olika stationerna där varierande träningsredskap används.

Funktionell träning

Intervallbaserad träning i stationer med varierande redskap. Fokus på styrka, puls, koordination och balans för hela kroppen.

Kondition/styrka

Gympa Bas

Rörelseglädje till härlig musik. Ledarledda enkla rörelser som kan anpassas efter din nivå för att få upp pulsen. Passet inleds med uppvärmning och rörlighetsträning för att sedan övergå till mer fokus på puls. Inslag av styrkeövningar med kroppsvikt. Inga hopp.

Läs mer om vårt basträningsutbud

Step & Styrka 

Ett medelintensivt pass med fokus på kondition, koordination och styrka. Stegkombinationer på step-up-bräda varvat med styrkeövningar för hela kroppen.

Kondition

Cykel Bas

Konditionsträning på cykel, mestadels sittande. Du anpassar  motståndet efter din nivå. Ledaren guidar dig genom hela passet och visar hur cykeln ställs in för att passa dig.

Läs mer om vårt basträningsutbud

Cykel

Konditionsträning på cykel. Instruktören guidar dig genom varierande terräng och du väljer själv hur mycket motstånd du lägger på.

Latinodans

Intensivt danspass med influenser från olika latinamerikanska dansstilar.

Smidighet/styrka

Yoga Bas

Balans, styrka och rörlighet i fokus. Andningen är en viktig del av passet. Stående och sittande positioner varvas i mjuka flöden. 

Läs mer om vårt basträningsutbud

Yinyoga

En återhämtande form av yoga där avslappning, rörlighet och andning är i fokus. Sittande och liggande positioner varvas i mjuka flöden. Ta gärna med en varm tröja.

Yoga

Ett pass med fokus på andning, balans, styrka och rörlighet. Stående och sittande positioner som avslutas med avslappning. Passets upplägg varierar då instruktören själv sätter karaktären på passet.

Yogilates

Ett pass med fokus på andning, styrka och rörlighet. En kombination av yoga och pilates.

Vattenträning

Vattengympa Bas

Till härlig musik tränar du både puls och styrka i varmt vatten. Inga redskap används och du jobbar efter egen förmåga. Bottenkontakt under hela passet.

Läs mer om vårt basträningsutbud

Vattenfys

Medelintensivt pass i bassäng med blandning av styrka och kondition. Redskap används i delar av passet. 

Vattengympa

Lågintensivt pass i varmvatten med bottenkontakt. Valfri introduktion till redskap.

Våtväst

Medelintensivt pass med våtväst i bassäng utan bottenkontakt. En blandning av styrka och kondition. Våtväst finns att låna på plats.