Foto: Lo Birgersson

Gym

Vill du börja träna och komma i form? Prova styrketräning i Angered Arenas gym.

I gymmet kan du träna din kondition, rörlighet, koordination och styrka. Här finns modern utrustning med stor variation. En bra kombination av maskiner och fria vikter gör att det finns något som passar alla, från nybörjare till dem som är vana att träna på gym.

Introduktion till gymträning

När du köper ett periodkort som gäller 3 eller 12 månader ingår genomgång i gymmet med en instruktör, så kallad gymintroduktion. Det här gäller alla oavsett om du är nybörjare eller om du vill utveckla ditt nuvarande träningsprogram.

  • För dig med årskort: En gyminstruktion + två uppföljningsinstruktioner
  • För dig med 3-månaderskort: En gyminstruktion

Kontakta receptionen så hjälper de dig att boka en tid.

Trivselregler i gymmet

För att alla ska trivas och känna sig säkra på gymmet finns särskilda regler.

Inför ditt besök: Trivsel och säkerhet i gymmet

Personlig träning

På plats finns duktiga gyminstruktörer som gärna visar dig hur maskinerna fungerar och kan ge tips på nya övningar. Vill du ha hjälp att komma igång med träningen eller ta din träning till en ny nivå, då kan du ta hjälp av en personlig tränare. Tillsammans formar ni ett träningsprogram som passar just dig. Här hittar du priser för personlig träning.

Ungdomsträning

Du som är mellan 13-15 år kan träna på gymmet om du har en medföljande vuxen.

På Angered Arena finns också träningspasset Ungdomsträning i gym vid särskilda tider. Då finns vår gympersonal på plats för att hjälpa dig med din träning. På ungdomsträningarna behöver du inte ha en vuxen följeslagare med dig – gympersonalen räknas i detta fall som följeslagare.