Träna med andra

Är du sugen på att komma igång med träningen tillsammans med andra? Då finns det många möjligheter, du kan träna i grupp i utegym tillsammans med instruktör, gå på familjeträning eller simskola. Under Hälsoveckan bjuder anläggningar och aktörer in till olika prova på aktiviteter. Varje år hålls en Hälsovecka utomhus och en inomhus.

Familjeträning

Familjeträning är träning i grupp för föräldrar och barn med fokus på rörelseglädje. Ni behöver inte anmäla er på förhand. 

Familjeträning

Hälsoveckan 

Varje år ordnar många av Göteborgs Stads friskvårdsanläggningar en Hälsovecka och bjuder de på många olika typer av aktiviteter. Varje vår bjuder också aktivitetsytor och utegym in till en Hälsovecka utomhus. Allt för att locka till aktivitet, träning, rörelse och glädje.

Hälsoveckan utomhus och inomhus.

Instruktör i utegym

Varje vår och höst finns det instruktörer på plats i flera av Göteborgs Stads utegym. Instruktörerna håller i  cirkelpass och sen kan du ställa frågor och få hjälp och tips för en roligare träning.

Instruktör i utegym.

Lär dig simma 

Simundervisning för barn är en del av skolans uppdrag, men under sommaren finns det aktörer som genom bidrag från Göteborgs Stad ordnar gratis simskolor. Till dig som är vuxen finns också möjlighet att få gratis simundervisning.
Lär dig simma i Göteborg