Lokaler och utrustning


Biblioteket ligger i markplan och har inga trappor. Det finns sittplatser med och utan bord. Biblioteket har fem toaletter, varav en RCW och ett separat skötrum.

Internetdatorer/Ordbehandlingsdatorer

Det finns datorer på biblioteket som du kan använda.

För att använda en dator behöver du ett bibliotekskort och PIN-kod. Om du inte har något bibliotekskort eller PIN-kod kan du skaffa det på biblioteket. Allt du behöver är att ta med dig en giltig legitimation.

Du kan boka en dator via Netloan.

Utskrifter

Du kan skriva ut upp till 3 svartvita sidor gratis varje dag, därefter kostar det 2 kr per sida för svartvitt. Färgutskrifter kostar 6 kr per sida.

Databasdator

Du kan använda vår dator för att söka i bibliotekets databaser. Här kan du till exempel släktforska. 

Trådlöst nätverk

Om du har med dig egen dator eller telefon kan du surfa med hjälp av vårt trådlösa nät "culturewifi-free". Allt du behöver för att logga in på vårt närverk är ett bibliotekskort och en pin-kod.

Kopiator och scanner

Det finns en kopiator på Linnéstadens bibliotek. Du kan kopiera upp till 3 svartvita A4 sidor gratis. Efter det kostar svartvit A4 2 kr. Färgkopior i A4 kostar 6 kronor sida. Svartvita A3 kostar 5 kr och färg i A3 kostar 12 kr. På kopiatorn kan du även scanna in original digitalt och skicka till din e-postadress.