Till innehåll
Foto: Dennis Ersöz

Göteborgs Stads hemtjänst

Vår erfarenhet - din trygghet

När du behöver oss, då finns vi där, dygnets alla timmar året runt. Det spelar ingen roll vem du är – vi är en hemtjänst för alla. Vi ger dig stöd att leva ett självständigt liv. Vi som jobbar i Göteborgs Stads hemtjänsten är lyhörda, pålitliga och vi bryr oss. Vi är kunniga och tillsammans med dig skapar vi en bra och självständig vardag. Vi har arbetat med hemtjänst i många år och förbättrar oss ständigt.

Aktuellt

Malika är språkombud inom hemtjänsten

Publicerad 14 februari 2024
Malika Ould Said arbetar som undersköterska och har utbildat sig till språkombud för att stötta kollegor i språkutveckling. Det kan handla om att stödja dem som har ett annat modersmål än svenska och att hjälpa till i frågor om vardaglig språkanvändning.

Olskrokens hemtjänst har fått stjärnmärkning

Publicerad 26 januari 2024
I samband med Hemtjänstens dag lördag 27 januari uppmärksammas Olskrokens hemtjänst och de 24 personerna i teamet som med stort engagemang genomfört utbildningspaketet Stjärnmärkt, vilket gett nya kunskaper om personcentrerad vård och omsorg.

Hallå där Anna Davani!

Publicerad 1 juni 2023
…snart är det dags för Westpride. Du är kvalitetsledare i Göteborgs Stads hemtjänst och kommer tillsammans med en enhetschef och en undersköterska att finnas på plats i Pride Park i Bältesspännarparken den 8 juni från kl. 16-18. Varför är det viktigt för hemtjänsten att vara med på West Pride?
${loading}