Foto: Lo Birgersson

Arbetsuppgifter och aktiviteter

Mediabyrån är en medieproducent för och av personer med funktionsvariationer.

Vi gör informationsfilm på uppdrag av föreningar och organisationer. Vi producerar också nättidning, kortfilm, podcast och webb-TV.

Mediabyrån vänder sig till dig som är kreativ och tycker om att arbeta med text, bild, TV och radio.

Arbetsuppgifterna består bland annat av fotografering (film och stillbild), journalistik, research, intervjuer, författarskap samt redigering av ljud och bild.

Arbetet sker både enskilt och i grupp.

Filmuppdrag utförda av Mediabyrån

Idrottsplatsen daglig verksamhet

En film om satsningen på friluftsliv hos Idrottsplatsen daglig verksamhet. En verksamhet där personer med intellektuella funktionsvariationer genom träning, samverkan med föreningslivet, utbildning och praktik får möjlighet att hänge sig åt idrott.


Katolska HBTQ-gruppen

Informationsfilm om KHG, Katolska HBTQ-gruppen, som i samband med Europride 2018 firar fem år. KHG arbetar aktivt mot fördomar och intolerans. 

 

Demokratidagarna 2018

På uppdrag av Konsument- och medborgarservice i Göteborg dokumenterade Mediabyrån daglig verksamhet i december 2018 ett antal föreläsningar under konferensen som satte göteborgarnas möjlighet till delaktighet och inflytande i fokus. I filmen får ni se en sammanfattning av dessa.

 

Sambafotboll i Angered

På uppdrag av Angereds IS dokumenterade Mediabyrån daglig verksamhet under hösten 2018 satsningen på Tjejfotboll i stadsdelen.

 

Bildstöd för arbetsuppgifter och aktiviteter

Här nedan kan du ladda ner och skriva ut bildstöd för arbetsuppgifter och aktiviteter på vår dagliga verksamhet.


Bildstöd att ladda ner