Aktiviteter

Här finns information om fester, föreläsningar, workshops och annat som Kulturföreningen Kvartetten arrangerar.

Kvartettfesterna

På Kvartettfesterna kan du träffa kompisar, dansa och fika. Ibland är det någon som har utställning och ibland är det någons band som spelar. Varje gång bjuds det på underhållning och säljs lotter. Det går att vinna fina priser! Du får lyssna på levande musik och alla som vill kan framträda på öppen scen.

Kom och dansa med oss! 

La Bamba

La bamba är ett kulturprojekt tillsammans med Frölunda Kulturhus. Vi vänder oss till personer som bor på BmSS som inte har någon DV. Tisdagar är det musik mellan kl 13-15.

Kvartettens kulturförening

Kulturföreningen Kvartetten stödjer personer med funktionsnedsättning i att skapa, leda och ta del av kulturaktiviteter. Det kan till exempel vara konserter, fester, föreställningar, utställningar, föreläsningar och workshops.

Föreningens medlemmar är personer med funktionsnedsättningar och andra som delar kulturföreningen Kvartettens idéer och mål. Alla är välkomna att vara med.

Vi vill ge våra deltagare möjlighet att utvecklas utifrån egen kreativitet och förmåga. Vi tror att våra deltagare har mycket att bidra med i Göteborgs kulturliv.

Vi tar våra deltagares konstnärlighet och kreativitet på allvar.

Vill du vara med? Kontakta oss, här hittar du våra kontaktuppgifter.