Omklädning och bastu


På Geråshallen finns det två omklädningsrum med tillhörande torrbastu. Det finns inga klädskåp men mindre skåp där man kan låsa in minde värdesaker som nycklar, mobil och plånbok.

Omklädning herrar med torrbastu

Omklädningsrum för herrar med duschutrymme. Klädskåp finns inte. Mindre skåp finns i entrén. Till dessa skåp behöver du ha med dig ett eget hänglås. Det finns även några skåp som kan låsas med en 10-krona.

I omklädningsrummet finns en torrbastu. Idrotts- och föreningsförvaltningens torrbastur har en temperatur på 80–90 grader. Bastuns öppettider.

Omklädning damer med torrbastu

Omklädningsrum för damer med duschutrymme. Klädskåp finns inte. Mindre skåp finns i entrén. Till dessa skåp behöver du ha med dig ett eget hänglås. Det finns även några skåp som kan låsas med en 10-krona. 

I omklädningsrummet finns en torrbastu. Idrotts- och föreningsförvaltningens torrbastur har en temperatur på 80–90 grader. Bastuns öppettider

Trivselregler i omklädningsrum och bastu

För att alla ska trivas och vara trygga är det viktigt att alla visar hänsyn och följer de regler vi har.

Omklädningsrum

Bastu

Duscha alltid innan du bastar och sitt på en ren handduk i bastun.

I bastun får du inte:

  • hälla eller slänga vatten på bastuaggregaten
  • äta
  • använda skönhetsprodukter
  • klippa naglar, fila fötter eller raka dig.

Se film om vad du får och inte får göra i bastun

Animerad film (utan tal) som handlar om vad du får göra och inte i bastun. Filmen visar vem som gör rätt och vem som gör fel. Det är exempelvis inte tillåtet att äta i bastun, klippa naglarna eller sitta på laven utan en handduk. Följ reglerna och visa hänsyn till andra så är du en Poolare.