I det allmänna rummet står fåtöljer och en soffa. Här kan man slå sig ner för att äta eller fika. Rummet är på bottenplan och rakt fram finns en dörr som leder ut till uteplatsen. Foto: Cordovan Communication

Måltid och meny

På Fyrväpplingen kan du kan välja mellan två rätter till lunch och givetvis framföra önskemål inför framtida menyer. Maten innehåller alltid rätt näring för dig och vi jobbar aktivt med att minska matsvinnet.

Mat och dryck

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt på din enhet. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Här kan du läsa mer om lunchpriser och om måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad.

Meny på webb och i app

Meny för Fyrväpplingens Vård- och omsorgsboende.

Du kan också ladda ner appen "Omsorgen" till din mobiltelefon från Android market eller Appstore/iTunes för att se menyn.