Mina sidor


På sidan www.goteborg.jobbaival.se kan du logga in och bekräfta din medverkan, se din placering och vilka du ska arbeta med.

Bekräfta din medverkan

När du har fått ett erbjudande om att arbeta som röstmottagare behöver du logga in med Bank-ID på sidan goteborg.jobbaival.se. När du är inloggad kan du bekräfta eller avsäga dig uppdraget. Bekräfta din medverkan så snart som möjligt. Kontrollera också att valkansliet har rätt kontakt- och adressuppgifter till dig, uppdatera om något inte stämmer. 

Vill du byta placering eller funktion?

Bekräfta först din medverkan på din nuvarande placering så vi vet att du vill medverka i valet. Meddela sedan valkansliet dina önskemål genom att skicka ett meddelande via kontaktfunktionen i systemet eller till adressen: valbemanning@stadshuset.goteborg.se alternativt via telefon.

Se ditt utbildningstillfälle

För att kunna arbeta som röstmottagare ska du delta på valnämndens obligatoriska utbildning. Utbildningarna kommer starta i april 2024. Valkansliet meddelar dig per e-post när du kan logga in på se ditt utbildningstillfälle på goteborg.jobbaival.se.

Se din placering och dina kollegor

Logga in på goteborg.jobbaival.se för att se var någonstans du ska jobba på valdagen. Din placering är preliminär och vi kan komma att behöva flytta dig till ett närliggande distrikt, om vakanser uppstår. Du kommer då meddelas om detta per e-post. Du kan också se namn på de röstmottagare som placerats i samma valdistrikt som du. 

Foto: Lo Birgersson