Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 11 januari 2021 klockan 14:25 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Det ska vara lätt att arbeta med film och rörlig bild i Göteborg. Vi på Filmkontoret hjälper dig gärna. Foto: Anders Wester

Filmkontoret

Välkommen till Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig. På den här sidan hittar du aktörer på lokal, nationell och internationell nivå. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Aktuellt

Vårens ansökningsdatum för filmstöd

Publicerad 18 januari 2021
Nytt år och nya stödomgångar. Här hittar du alla fastställda ansökningsdatum för film och rörlig bild inom Göteborgs Stad 2021.

Januari månads instagrammare: David Levinsson, ljudproducent och kompositör

Publicerad 11 januari 2021
Som utbildad pianist har han jobbat som musiker och musikproducent åt olika artister. Men när David Levinsson blev tillfrågad att skriva musik till en reklamfilm tackade han ja. ”Ljud och musik i film har fascinerat mig sedan jag var barn och såg Star Wars”, säger han.

Sex projekt får Innovationsstöd för film och rörlig bild

Publicerad 18 december 2020
Nu är det klart vilka som får stöd i årets tredje och sista ansökningsomgång av Innovationsstöd för film och rörlig bild. Sex projekt får stöd om sammanlagt 650 000 kronor.
${loading}