Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Det ska vara lätt att arbeta med film och rörlig bild i Göteborg. Vi på Filmkontoret hjälper dig gärna. Foto: Anders Wester

Filmkontoret

Välkommen till Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig. På den här sidan hittar du aktörer på lokal, nationell och internationell nivå. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Aktuellt

Februari månads instagrammare: Mari Hansson på Sakcenter

Publicerad 1 februari 2021
Att Mari Hansson har en särskild relation till prylar är knappast en överraskning. Hon är rekvisitör och en av eldsjälarna bakom rekvisitaförrådet Sakcenter. ”Det jag gillar är att kunna berätta historier via saker. Återspegla karaktärer med hjälp av föremål”, säger hon.

Vårens ansökningsdatum för filmstöd

Publicerad 18 januari 2021
Nytt år och nya stödomgångar. Här hittar du alla fastställda ansökningsdatum för film och rörlig bild inom Göteborgs Stad 2021.

Januari månads instagrammare: David Levinsson, ljudproducent och kompositör

Publicerad 11 januari 2021
Som utbildad pianist har han jobbat som musiker och musikproducent åt olika artister. Men när David Levinsson blev tillfrågad att skriva musik till en reklamfilm tackade han ja. ”Ljud och musik i film har fascinerat mig sedan jag var barn och såg Star Wars”, säger han.
${loading}